Kapota - hotovo mračení
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Kapota - hotovo mračení
Dnes mi nějací negři ukradli znáček z přední kapoty. Nebudu ho tam už dávat, ale zbyly po něm 2 dírky. Ty příjdou zavařit a kapota se bude muset lakovat. Už má pár šrámů od kamínků, tak si to zaslouží. Když už se to bude dělat, tak toho můžu udělat více. Co by se hodilo? Tvar a provedení úprav je jen pro ukázku, nikoli úplně přesná představa a provedení.
Nic:
Mračení:
Nasavač (samozřejmě fční):
Nasavač a mračení:
Případně totéž, ale kapota v černé barvě, příp. černé metalíze
Jen černá:
Mračení:
Nasavač:
Nasavač a mračení:
Nic:
Mračení:
Nasavač (samozřejmě fční):
Nasavač a mračení:
Případně totéž, ale kapota v černé barvě, příp. černé metalíze
Jen černá:
Mračení:
Nasavač:
Nasavač a mračení:
Naposledy upravil(a) Ondras dne pon dub 03, 2006 22:00, celkem upraveno 1 x.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
Re: Kapota
ondro, proboha neposer to mracenim , takovych promyslenych uprav kolik mas za sebou, ale mraceni fakt ne - jdi cestou decentniho tuneni, kde spis dravosti prekvapis, nez ze ji budes nejak pseudotlacit mracenim ...Ondras píše:Dnes mi nějací negři ukradli znáček z přední kapoty. Nebudu ho tam už dávat, ale zbyly po něm 2 dírky. Ty příjdou zavařit a kapota se bude muset lakovat. Už má pár šrámů od kamínků, tak si to zaslouží. Když už se to bude dělat, tak toho můžu udělat více. Co by se hodilo? Tvar a provedení úprav je jen pro ukázku, nikoli úplně přesná představa a provedení.
Nic:
jinak cerna nevim - mne nesedne, ale ani mi extra nevadi - spis vsak ne
sani - no jiste - tam, kde ho malujes - nevim, nevim, jak tam vychazej zebra, ja ho tenkrat delal na stred, pac to odsavalo teply vzduch primo nad motorem
potom jsem tam zachoval spodek puvodniho sani + spodni "vanu" airboxu -
zvazoval bych ten pasiv odtah, protoze prisun studenyho ty uz mas (klidne bys ho mohl dodelat i do kapoty, ale nevidim to jako nutnost, spis jako plus co do efektu)
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak já bych byl pro variantu 1. Nic nemračit a nic nenasávat. Když nasávač tak bych udělal nějakou decentní horizontální štěrbinu aby to nebylo jako pěst na voko.
Zuby nebrat ! (Jáchyme hoď ho do stroje)
Zuby nebrat ! (Jáchyme hoď ho do stroje)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram