Sháním starý laďák
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já sám o té konstantě nic nevím. Řekl mi to borec, který vystudoval strojárnu a teďka má autodílnu... Jestli kaso poradí, budu rád.
Na technické je nezajjímá jen katalyzátor, ale také hlučnost a užití (ne)homologavaných doplňků na autě.
Na technické je nezajjímá jen katalyzátor, ale také hlučnost a užití (ne)homologavaných doplňků na autě.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď nevím.....
Ke spočítání výfuku jsem se nic nedověděl, ale zato vím, že tam jde nacpat přímá trubka s homologací. Což zase nechci já, neboť by mě asi sousedi na sidlišti umlátili.
Ultersport má myslímže taky homologaci, takže v pohodě. A na normálních emisích se to musí vejít všude. Jen bude mít možná Ivan porblémy se 4 koncovkama. Takže asi se na to vykašlu. Jakékoliv vylepšování, které se na ničem neprojeví nemá smysl.
Ke spočítání výfuku jsem se nic nedověděl, ale zato vím, že tam jde nacpat přímá trubka s homologací. Což zase nechci já, neboť by mě asi sousedi na sidlišti umlátili.
Ultersport má myslímže taky homologaci, takže v pohodě. A na normálních emisích se to musí vejít všude. Jen bude mít možná Ivan porblémy se 4 koncovkama. Takže asi se na to vykašlu. Jakékoliv vylepšování, které se na ničem neprojeví nemá smysl.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
Tebe popradim vzdy Ak nedas dokopy vyfukove potrubie v TT dam urobit u kamosa nove nerezove podla mojho stredu .Ja zatial Kat nechavam v marci idem na STK.Potom ho vystrieda maly rezonator.fireman píše:kaso neporadi on niekde zohnal orig priamu ruru miesto stredoveho tlmica a vypocty ho uz nezaujimaju to bol taky tichy bonz dufam ze si to nevsimne
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
Stary ladak ti klido prodam skoro zadarmo, bo sem si uz objednal original koncovy dil vyfuku, kdyz uz jsem byl v dilne, kde mi opravovali diru ve strednim dilu vyfuku, tesne za katalyzatorem, to bylo pekne zrezly a rvalo to vic nez Ivanum vejfuck
To byla prdel, kazdej se ve meste otacel, hlavne cikani, asi koukali co to jede za jejich kamose
LADENY KONCOVY TLUMIC STEJNE VYKON NEZVYSI, akorat to rve a kdyz to nejede, tak je to trapne. Pravda, ten co sem mel WM sport zase tolik nerval, jen brumlal, ale stejne na dalnici pri 140 to uz bylo dost slyset, no uz me neni 20 let, uz mi neni ani 25, abych si hral na tunera kdyz na to nemam auto
To byla prdel, kazdej se ve meste otacel, hlavne cikani, asi koukali co to jede za jejich kamose
LADENY KONCOVY TLUMIC STEJNE VYKON NEZVYSI, akorat to rve a kdyz to nejede, tak je to trapne. Pravda, ten co sem mel WM sport zase tolik nerval, jen brumlal, ale stejne na dalnici pri 140 to uz bylo dost slyset, no uz me neni 20 let, uz mi neni ani 25, abych si hral na tunera kdyz na to nemam auto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet