Sháním starý laďák

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Já sám o té konstantě nic nevím. Řekl mi to borec, který vystudoval strojárnu a teďka má autodílnu... Jestli kaso poradí, budu rád.

Na technické je nezajjímá jen katalyzátor, ale také hlučnost a užití (ne)homologavaných doplňků na autě.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

kaso neporadi on niekde zohnal orig priamu ruru miesto stredoveho tlmica a vypocty ho uz nezaujimaju :roll: :roll: :roll: to bol taky tichy bonz dufam ze si to nevsimne ;)
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Tak teď nevím..... :cry:
Ke spočítání výfuku jsem se nic nedověděl, ale zato vím, že tam jde nacpat přímá trubka s homologací. Což zase nechci já, neboť by mě asi sousedi na sidlišti umlátili.
Ultersport má myslímže taky homologaci, takže v pohodě. A na normálních emisích se to musí vejít všude. Jen bude mít možná Ivan porblémy se 4 koncovkama. Takže asi se na to vykašlu. Jakékoliv vylepšování, které se na ničem neprojeví nemá smysl. :evil:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
kaso

Příspěvek od kaso »

fireman píše:kaso neporadi on niekde zohnal orig priamu ruru miesto stredoveho tlmica a vypocty ho uz nezaujimaju :roll: :roll: :roll: to bol taky tichy bonz dufam ze si to nevsimne ;)
Tebe popradim vzdy :D :D Ak nedas dokopy vyfukove potrubie v TT dam urobit u kamosa nove nerezove podla mojho stredu .Ja zatial Kat nechavam v marci idem na STK.Potom ho vystrieda maly rezonator.
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

ooooo diky :P :P :P vufukove dam dokopy v pohode len ten druhy tlmic ma neskutocne se.. :cry: este furt ho nedostali :cry: nemas nejaky link kde ho maju ;) ak ano SZ
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Pánové, myslím že s tím výfukem na stk nebude zase takový problém...
U Š110 R jsem tam měl samodomo příčnák který nebyl zrovna tichý...
V TP byla pouze poznámka o větší hlučnosti výfuku a myslím že ta povolená hranice se pohybuje něco kolem cca 90DB, přesně nevím, takže by to mělo jít... ;)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
kaso

Příspěvek od kaso »

fireman píše:ooooo diky :P :P :P vufukove dam dokopy v pohode len ten druhy tlmic ma neskutocne se.. :cry: este furt ho nedostali :cry: nemas nejaky link kde ho maju ;) ak ano SZ
Potrebujem vediet presny nazov vyfuku.Skusim ho najst.Ked nebude urcite najdeme nieco podobne ;)
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
milosh

Příspěvek od milosh »

Stary ladak ti klido prodam skoro zadarmo, bo sem si uz objednal original koncovy dil vyfuku, kdyz uz jsem byl v dilne, kde mi opravovali diru ve strednim dilu vyfuku, tesne za katalyzatorem, to bylo pekne zrezly a rvalo to vic nez Ivanum vejfuck :lol:

To byla prdel, kazdej se ve meste otacel, hlavne cikani, asi koukali co to jede za jejich kamose :lol: :lol:

LADENY KONCOVY TLUMIC STEJNE VYKON NEZVYSI, akorat to rve a kdyz to nejede, tak je to trapne. Pravda, ten co sem mel WM sport zase tolik nerval, jen brumlal, ale stejne na dalnici pri 140 to uz bylo dost slyset, no uz me neni 20 let, uz mi neni ani 25, abych si hral na tunera kdyz na to nemam auto :D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Konečně jsi dospěl :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Habron

Příspěvek od Habron »

Ivan píše:Konečně jsi dospěl :lol:
A na Tebe, Ivane, to ještě čeká :lol:
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »