Hmmm. Právě proto na to kašlu. Tento systém se přestal používat v r.2003. Pro nespolehlivost. Do mého auta to bylo montováno v r. 2002. Takže už tady něco nesedí
Nejhorší je, že mám Nexii rok a 2 dny a mám najeté 35000 km. Což by se měla dělat pomalu GO LPG
ŘJ LPG, nebo krokový motorek???
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Ja mel na Lanosu nejspis ten samej system (rizenej jednobod BRC), najel sem na nem bez problemu necelejch 100000km, jen s tim, ze v 60000km se musely menit membrany. A kazdej 15000km jsem nechal delat kontrolu a revizi. Kamaradka s timtez systemem uz ma najeto prez 100000km a je na tom uplne stejne, v 60000km vymena membran a jinak zatim klid.cubafire píše:Hmmm. Právě proto na to kašlu. Tento systém se přestal používat v r.2003. Pro nespolehlivost. Do mého auta to bylo montováno v r. 2002. Takže už tady něco nesedí
Nejhorší je, že mám Nexii rok a 2 dny a mám najeté 35000 km. Což by se měla dělat pomalu GO LPG
Ono ked je lpg dobre nastavene, tak v lete sa to celkom oplati. Vtedy ceny lpg klesaju pod polovicu benzinu, takze aj pri vyssej spotrebe lpg stale jazdite za polovicu , ale v zime spotreba jednak stupa inym pomerom propanu a butanu v lpg a navyse ceny lpg sa vyskriabu az 50% nahor (napriklad ako teraz z 17Sk na 23Sk a to podla mna este nie je maximum pocas tejto zimy) takze vtedy uspora klesa tak na 30% aj to este mozme byt radi.
Nemate niekto lpg system lovato loveco basic? Mne to nejako blbnea neviem ci je to v membranach, RJ alebo krokovom motorku, alebo nebodaj niekde v povodnych systemoch auta kedze na benzin akurat startujem takze sa to nema sancu prejavit aj vtedy,
Proste obcas auto strati tah, na volnobeh otacky klesnu az pod 500, a ledka na lpg rj signalizuje chudobnu zmes. To obcas je dost malo caste, ale stava sa to v dost necakanych a niekedy aj nebezpecnych situaciach. Stava sa to, ked sa rozbieham, alebo raz aj ked som vyradil po asi 10km jazdy a auto sa zrazu zmenilo na traktor (espero 1,5 pri 500otackah).
Inac nemam co blizsie uviest, lebo sa to stava ci uz pri teplom alebo studenom motore a skutocne za roznych prilezitosti.
Nemate niekto lpg system lovato loveco basic? Mne to nejako blbnea neviem ci je to v membranach, RJ alebo krokovom motorku, alebo nebodaj niekde v povodnych systemoch auta kedze na benzin akurat startujem takze sa to nema sancu prejavit aj vtedy,
Proste obcas auto strati tah, na volnobeh otacky klesnu az pod 500, a ledka na lpg rj signalizuje chudobnu zmes. To obcas je dost malo caste, ale stava sa to v dost necakanych a niekedy aj nebezpecnych situaciach. Stava sa to, ked sa rozbieham, alebo raz aj ked som vyradil po asi 10km jazdy a auto sa zrazu zmenilo na traktor (espero 1,5 pri 500otackah).
Inac nemam co blizsie uviest, lebo sa to stava ci uz pri teplom alebo studenom motore a skutocne za roznych prilezitosti.