cukání
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Jsouy věci, které doma neopravíš a jsou věci, se kterýma si ani servis neví rady. Cukání je nejhorší, aspoň co můžu posoudit, protože to může dělat kdeco všechno a hrozně špatně se to hledá. Raději bych to taky nechal servisu, ale bacha, aby s tím neudělali nic a stejně si nenaúčtovali práci, jako kdyby to opravili.Dano píše:ked mu mas hned radit servis kvoli kazdej malickosti, tak toto forum mozu rovno zavret a nechat tu len zoznam opravovni. Dotycny potreboval radu ako to urobit nie kam s tym ma ist
Ale servis muze auto pripojit na diagnostiku (tuhle vybavu zatim doma nemam) a muze zjistit jake udaje ma pri problemech ridici jednotka k disposici. Navic moje prace taky neni zadarmo a vzhledem k tomu, ze servis ma nekdy lepsi informace nez ja, tak muze oprava v servisu vyjit levneji, nez kdybych to delal sam.Dano píše:Servis je dobry pre toho, kto si to nevie urobit sam, ale aj tak im musi ukazat toto mi vymente. Spoliehat sa na servis, ze najdu takyto problem, vo vacsine pripadov znamena len vytiahnute peniaze z vrecka a problem nevyrieseny.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Franto, to nebylo a Tebe, kolik máš kilometrů, ale na toho anonyma, kterej položil dotaz
Protože mě napadlo, že by to mohlo být vysypaným katalyzátorem.
Protože mě napadlo, že by to mohlo být vysypaným katalyzátorem.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project