Blinkry
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Blinkry
Tak jsem si všiml, co úplně nových (a hlavně drahých aut) má poruchu na blinkrech. Včera jsem to schválně počítal a zaměřil jsem se na auta, která podle mého odhadu stojí přes 750 tisíc (mercedesy, BMW, accordy a pod.) a možná 90% z nich má vadný blinkry, nebo tam prostě výrobce zapoměl namotnovat páčku na přepínání. Proč jinak by při odbočování do leva někdo nepoužil blinkr, že? A to ani nemluvím, že autobusy snad ani blinkry neměly ve standardní výbavě jen na objednávku ...
- Reklama
Takové elektroniky je tam ve standardní výbavě, ale ta blbá páčka na blinkr je za extrémní příplatek, to leze do desetitisíců
Taky se mi zdá, že mám vadný rychloměr. Mezi Žabovřeskama a Bystrcí je šedesátka, jedu šedesát a všichni mě předjíždějí...asi budu muset do servisu
Taky se mi zdá, že mám vadný rychloměr. Mezi Žabovřeskama a Bystrcí je šedesátka, jedu šedesát a všichni mě předjíždějí...asi budu muset do servisu
Daewoo Racer TF 19 1.5 sedan '89
No vžijte se do postavení výše zmiňovaných řidičů, celej život si utrhovali od huby aby si koupili pořádný auto, teď, když ho konečně mají a jezdí s ním, zjistí, že provoz auta stojí moc peněz! Tak aby ušetřili na ježdění, snaží se používání všeho v autě omezit na minimum, páčka na blinkry je hodně používaná, a i díky tomu poruchová, nebudu ji tedy používat a ušetřím nemalé peníze, stejně můžeme hovořit o ošlapání pedálů např. brzdy a spoustě jiných zařízení, které se do aut montují zcela zbytečně (rychloměr atd.)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, vsak po slovensky sa povie ukonu "zapnut ukazovatel zmeny smeru" slangovo "vyhodit smerovku" (tusim aj v cestine je to podobne). No a niektori to asi pochopili doslovne a smerovky vyhodili z auta
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
On už nema čím vyhodiť smerovku, lebo je to zlodej a za každú krádež išiel jeden prst dopreč A elektrika z akumulatora je asi fakt najdrahšia - ved kolko benzinu sa muselo preliať cez motor aby sa nabil??
Naposledy upravil(a) Reverend dne stř bře 15, 2006 15:07, celkem upraveno 1 x.
alebo ako hovorí moj kolega "kam by som došiel, keby som na každej zatáčke vyhodil blinker?"vado píše:Hehe, vsak po slovensky sa povie ukonu "zapnut ukazovatel zmeny smeru" slangovo "vyhodit smerovku" (tusim aj v cestine je to podobne). No a niektori to asi pochopili doslovne a smerovky vyhodili z auta
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom pripade to mam taky rozbityNemesis píše:Takové elektroniky je tam ve standardní výbavě, ale ta blbá páčka na blinkr je za extrémní příplatek, to leze do desetitisíců
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se