Dano píše:ked ohrozim kamion, ktory sa vdaka reakcii sofera prekoti a na navese budu motory pre PSA, snad mi nechces povedat, ze mi PSA da zaplatit usly zisk za nezmontovane auta. To by sudca zhltol mozno keby som mal obrneny transporter. Mozno sa budes cudovat a mozno tomu ani neuveris, ale niesom terorista. S mojou korejskou pipulkou jazdim normalne. Neovlyvnim s nou otacanie zemegule. Tak isto ako musim platit povinnu poistku, tak by som platil aj poistku keby som jazdil s kamionom. Akurat sa to neda zrovnat lebo na osobnom aute neurobis taku skodu ako ked vysypes naves.
Ja som chcel len poukazat na to ze aj osobnym autom mozes spravit vysoku skodu. Mna ohrozil a obmedzil tiez vodic osobneho auta - Skoda 105 a ja som bol na kamione. Keby som ho pri tom brzdeni co i len trosku buchol a zavolali by sme policiu, tak by sa velmi cudoval aku skodu spravil. Zial, nebuchli sme sa a ja som na to doplatil.
No a usly zisk si moze uplatnit nielen majitel nakladu, ale aj dopravca. Pokial mu ten kamion lezi v priekope, alebo stoji v servise, tak nevyraba peniaze. No a skus vysvetlit lizingovke, ze kamion nejazdi a ked nejazdi tak nezaraba a ked nezaraba, tak on nemusi platit lizing... a co ten sofer. On nedostane vyplatu, kvoli tomu ze kamion nezaraba ???
Keby si mna buchol a odstavis mi tou tvojou korejskou pipulkou tu moju korejsku pipulku, tak budem od tvojej poistovne pozadovat aj usly zisk... A ver tomu, ze ich DAS od tvojej poistovne a od Teba dostane...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)