Kontrolka rezervy paliva "hladové oko"
Moderátor: Blue Lanos
Kontrolka rezervy paliva "hladové oko"
Kluci nesvítí mě ta oranžová kontrolka rezervy paliva. Nevíte kde to má snímač? Já jsem myslel, že si to bere signal z palivoměru, ale asi ne .
Daewoo Lanos 1.5 žádný tuning.
- Reklama
V tomhle má Pavel pravdu, to není jak hladové oko u Škodovky, co bliká už od půlky nádrže. Já abych ho uviděl v práci tak jsem vzal kanystr (pro jistotu) a jel asi tak 50km s ručičkou úplně na doraze (na 0), teprve pak se začalo oko pomalu rozvěcovat v zatáčkách a je tam určitě ten odpor, protože se rozvěcuje plynule a pomalu. Vzal jsem pak do nádrže 57 litrů a pěkně jsem se opotil při placení Tak pokud chceš hladový oko zkoušet, přeju pevný nervy...
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mne ked zasvieti, naladujem po hrdlo do nadrze 51 litrov. A kontrolka je zapojena cez termistor (odpor zavisly na teplote). Ked je ponorena, je studeny, ma vysoky odpor. Za tepla sa odpor znizi a oko svieti (pozri zapojenie na strane 204 v pdf-ku elektrickeho zapojenia Lanos)
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Tak ja neviem, ale mam 1.6-ku a od okamihu, ked zacne trvalo svietit spravim este 40km v pohode. Viac som neskusal, ale potom sa zmesti do nadrze 51litrov, potom uz z nadrze vyteka von.
Fuchsröhre - love it or hate it
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Peggy
No já sem si celou tu dobu lámal hlavu, jestli my ta kontrolka funguje a až po vašem předčtení jsem to vyzkoušel taky a můžu potvrdit že je to fakt pro silný povahy. Ale svítí !!!!!!!!!!! Ještě chci skusit kolik na tu rezervu najedu. Ale sou to fakt nervy.