tak spominaj a zavid]Rebro[ píše:Ach jaj, to mi pripomina moje zlate casy v praci....fireman píše:vole uz ozaj nebudem robit nic a budem pisat na forum]Rebro[ píše: Iiiha, takze mas osobneho asisenta? ... A bude/s si gule valat co?
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Mě dnes potěšilo :
1. Už mi funguje topení na chalupě
2. Slavie to nandala Spartě 4:1 SUPER
1. Už mi funguje topení na chalupě
2. Slavie to nandala Spartě 4:1 SUPER
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak jsem se po třech dlouhých dnech dostal na Internet! To připojení ADSL je sice fajn, ale pořád mi to hapruje. Buďto se nepřipojí vůbec, nebo se připojí, ale stránky nelze zobrazit. Pořád jen telefonuju operátorům a už mě to nebaví. Přes modem se dostanu pokaždé, jenže kdo to má pořád přepojovat. A tak mě potěšilo, že dnes ráno čirou náhodou ADSL funguje.
-
- Blue Lanos
Aj ja mu pokojne zavidim tie delene sedacky a kludne mu ich zavidim aj s tymi opierkami Uz som sa tolkokrat nas**l na to, ze sa nedaju sklopit ze to ani neratam. Keby som mal povedat jednu najsprostejsiu chybu, ktoru sudruzi urobili na rocnikoch 1998 pri verziach S a SE tak tym su jednoznacne tie prekliate cele lavice fu*k!!!mrk píše:a dnes ma potesilo toto:
niekto s rovnakym autom zaparkoval vedla mna (ale zadivim mu delene sedacky - ale zadne opierky zase nie a 13" elektrony urcite nie)
http://kupte.szm.sk/lanosiky.jpg
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Tak to pozor.... auto mám aj (a to hlavne) preto, aby som sa mohla venovať svojím koníčkom. A jedným z nich je práve turistika.fireman píše:niekto sa nam tu dal na turistiku
Takže, aj ked je to nelogické, vozím sa preto, aby som potom mohla chodiť peši .
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Pre fajnšmekrov: Je to výhľad zo Strážova - 1214 m.n.m.[/quote]
Dobrý večer Tma,mlha jako--- vyberte si 7 st!
Nádhera
Při takových pohledech si vzpomenu na Werichovo/"Člověk si myslí,že je gigant a přitom je úplný h---o"/!
Lifelike já to tam neznám,což mě opravdu mrzí !!! Ale to jsi nevyjela až nahoru s Kalosem?
Že by se mohly ty vrchy přejmenovat na Daewoo a nebo Kalos a nebo naopak. Vždyť značka Tatra se jmenuje od doby kdy překonala Tatry!
Ať nám jezdí a nezlobí
Dobrý večer Tma,mlha jako--- vyberte si 7 st!
Nádhera
Při takových pohledech si vzpomenu na Werichovo/"Člověk si myslí,že je gigant a přitom je úplný h---o"/!
Lifelike já to tam neznám,což mě opravdu mrzí !!! Ale to jsi nevyjela až nahoru s Kalosem?
Že by se mohly ty vrchy přejmenovat na Daewoo a nebo Kalos a nebo naopak. Vždyť značka Tatra se jmenuje od doby kdy překonala Tatry!
Ať nám jezdí a nezlobí
.... nie samozrejme, že nie .....Topol píše:Dobrý večer Tma,mlha jako--- vyberte si 7 st!
Nádhera
Ať nám jezdí a nezlobí
bolo treba kúsok peši, ale nevyčítam mu to .... inak poslúcha a to je hlavné
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED