kto ma skusenosti s databazami?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
kto ma skusenosti s databazami?
Nazdar
Viem ze to tu nepatri ale niekto mozno ma s tym skusenosti. Potreboval by som poradit s databazami (MySQL) a triadom. Najde sa tu niekto taky co tomu rozumie?
Viem ze to tu nepatri ale niekto mozno ma s tym skusenosti. Potreboval by som poradit s databazami (MySQL) a triadom. Najde sa tu niekto taky co tomu rozumie?
Daewoo RACER 1.5GSi rv. 1993
- Reklama
potreboval by som postup ako rozchodit MySQL. Naistaloval som dajaku verziu triadu (tak nam povedali v skole) tada skor najnovsiu aku som nasiel na nete a tak som ho naistaloval. Lenze ja nijak nevidim zeby na mojom PC bol vytvoreny server. Ked spustim MySQL pyta meno pouzivatela a heslo a pripaja sa na IP adresu mojho PC. Je to v pohode? lebo ja neviem ziadne meno a heslo a podla mna ta IP adresa nema byt mojho PC ale toho triadu.mipo píše:Čo by si presne potreboval?
kdyz instalujes Triad, tak se to instaluje i s Apache Serverem a PHP, proto je to "triad". jestli je to to, co chces, tak zvol neco novejsiho, triad je uz zastarala a zapomenuta vec... zkusil bych PHP home nebo neco ze serveru sourceforge.net.
pokud chces standalone verzi (treba rozjet PHP na CD), tak bych volil DWebPro nebo DWebPlus.
nejlepsi ale podle mne je, nainstalovat si to oddelene, propojeni neni az tak tezky a na netu je milion navodu.
pokud ti jde jenom o samotny MySQL, tak instalace je uplne jednoducha.
jinak se klidne ptej
pokud chces standalone verzi (treba rozjet PHP na CD), tak bych volil DWebPro nebo DWebPlus.
nejlepsi ale podle mne je, nainstalovat si to oddelene, propojeni neni az tak tezky a na netu je milion navodu.
jinak se klidne ptej
Daewoo Lanos 1.6SX 5dv HB, 2xABG, ABS, klima, r.v.1999, najeto 53000;
hardcore tuning vyfuku (proste rezavej jako prase), karoserie na mnoha mistech vylepsena skrabanci...
hardcore tuning vyfuku (proste rezavej jako prase), karoserie na mnoha mistech vylepsena skrabanci...
Naistaloval som triad, ktory mi mal vytvorit na kompe server lenze ako zistim ze ten server mi bezi alebo kde sa zapina?smidra píše:kdyz instalujes Triad, tak se to instaluje i s Apache Serverem a PHP, proto je to "triad". jestli je to to, co chces, tak zvol neco novejsiho, triad je uz zastarala a zapomenuta vec... zkusil bych PHP home nebo neco ze serveru sourceforge.net.
jinak se klidne ptej
Ked som naistaloval MySQL tak sa ma pytalo na IP adresu servera. Zadal som IP adresu mojho compu ale podla mna to mala byt adresa triadu - teda virtualneho servera nie? ako ju zistim?
IP bych nezadaval, dal bych spis "localhost"... nevim, jakou verzi apache mas, ale jestli ti bezi zjistis bud v seznamu procesu, nebo bude ikona v tray, nebo proste do prohlizece zadas http://localhost, nebo tvoji IP.Peter KE píše:Naistaloval som triad, ktory mi mal vytvorit na kompe server lenze ako zistim ze ten server mi bezi alebo kde sa zapina?
Ked som naistaloval MySQL tak sa ma pytalo na IP adresu servera. Zadal som IP adresu mojho compu ale podla mna to mala byt adresa triadu - teda virtualneho servera nie? ako ju zistim?
Daewoo Lanos 1.6SX 5dv HB, 2xABG, ABS, klima, r.v.1999, najeto 53000;
OK skusim v piatok a dam vedietsmidra píše:IP bych nezadaval, dal bych spis "localhost"... nevim, jakou verzi apache mas, ale jestli ti bezi zjistis bud v seznamu procesu, nebo bude ikona v tray, nebo proste do prohlizece zadas http://localhost, nebo tvoji IP.Peter KE píše:Naistaloval som triad, ktory mi mal vytvorit na kompe server lenze ako zistim ze ten server mi bezi alebo kde sa zapina?
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: