Ano, on korejský originál není taky žádný zázrak, např. kamarád koupil kladku na rozvody originál v daewoo krabičce a byla o cca 1mm menší, no všiml si toho až po nastartování (slo to nepravidelně), moc korejským "originálům" nevěřím, tohle mi to jen potvrdilo...Radoslav Hološka píše:Taktiez nie je sonda ako sonda. Ja som kupoval pred casom BOSCH len preventivne,namiesto povodnej korejskej. Presne podla katalogoveho cisla od BOSCH taku,aka musi ist na Nexiu 16V. A nebol problem. Hocijake nahrady a neznackove "univerzalne" sondy kupovat neodporucam. Stala ma okolo 600,- Sk vo velkoobchode,takze niet nad cim rozmyslat. Len treba prelistovat autoadresare,polovit na nete,oslovit 5-6 firiem s dopytom a divili by ste sa,ake su rozdiely v cenach!
anabáze s otevřeným koncem
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
k těm lambdám nedávno sme měnili jednu na Racerovi a ten se nám stále vracel že se mu ta chyby rozsvicí dál a když sme načetli pamět chyb tak tam byla jen lambda ale problém byl v tom že u Racera nám to při pokusu o vymazání paměti píše že tato funkce není dostupná a nám to nikdy neudělalo nedávno byl u nás zase a tak se o tom byvíme a já najednou koukám že svítí chyba tak sem tam okamžitě strčil diagnostiku a ve výpisu hodnot najednou koukám a lambda skutečně ukazuje nesmyslnou hodnotu a nehýbe se tak sem párkrát přidal plyn lambda začala ukazovat to co má a kontrolka zhasla takže budeme měnit lambdu znovu jo to se stává