Vysoké otáčky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vysoké otáčky
Chci se zeptat kdyz nastartuju tak mam vysoke otacky asi po minute klesnou na normal
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysoké otáčky
To je naprosto normal pač je v činnosti automatický sytič řízený řídící jednotkou (v manuálu se píše, že se má počkat půl minuty před vyjetím )miilanekk@seznam.cz píše:Chci se zeptat kdyz nastartuju tak mam vysoke otacky asi po minute klesnou na normal
Ne, palivo a otáčky dávkuje řj, ale pokud to nenatlakuji, tak startuji tak na 1500 ot a mlátí to jak svinaHuda píše:tak to nrfunguje nemuze byt rozbitej siticOlda píše:Pánové, zkuste 1-2 zapnout klíček na cca 5sekund aby se natlakovala paliv. soustava, mě to potom nastartuje v celkem nízkých otáčkách a alespon to tolik nemlátí
než se to zaolejuje
samozřejmě pokud jednou zapneš klíček tak ho musíš pak nechat asi 15 sek. vypnutej aby se čerpadlo znovu sepnulo, poznáš to podle bzučení od pravé zadní sedačky...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Když je motor studený a nastartuje se, tak se zapne sytič. Já mám otáčky za studena kolem 1200, ale za chvíli klesnou na obvyklých 800.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak.Ivan píše:Když je motor studený a nastartuje se, tak se zapne sytič. Já mám otáčky za studena kolem 1200, ale za chvíli klesnou na obvyklých 800.
A není vyjímkou 1500 nebo, že zůstane chvilinku viset 1500 rpm po vyřazení na křižovatce.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Blue Lanos
dnes som to rano skusal pekne az na 3 krat som nastartova. A zda sa ze to funguje mal so nizsie otacky ako ked otocim klucom pockam a hned natocim
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno, ony asi mají 16v nižší otáčky než 8v pač já mám těch 1500 ot/min. pokaždé (po delším odstavení) a na křižovatkách rovněž, ale pak to pozvolna klesá . Neviděl bych v tom problém - jinak volnoběžné podle otáčkoměru tipuji tak na 900, ale mám 8v. Jinak při startování po delším odstavení čekám na zhasnutí kontrolky AirBagu, až tak moc zas spěchat nemusím