Omezovač otáček
Moderátor: Blue Lanos
Omezovač otáček
Jak se vám projevuje omezovač otáček? Mě se projevuje cukáním motoru. Teda myslím, že je to ono. Mám Matýska 14 dní. Díky. Mikimiki.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeje, a proč ho, Mikimiki, točíš do 6300 otáček? V jaké rychlosti a při jakém stupni ti to cuká? To neslyšíš, že už to celkem ječí?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Omezovač. Přesně . Motor má pak zvuk jako samopal. V Hondě ('97 Civic 1.5 vtec) omezovač máme, ale i tak na trojku jede přes 140. Holt Matízek je krátce zpřevodovaný, takže doporučuji řadit dřív, příp. si pořídit otáčkoměr.Mikimiki píše:To Ondras. Trojka 110.
|\/| /\ '|' | '/.
Právě když to h***o jede, tak je potřeba tomu občas šlápnout za krk
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
¨Mikimiki píše:To Ondras. Ta Honda to je moto NTV 650 Revere.
Aha, to je pak jiná
|\/| /\ '|' | '/.
Já měl ze začátku taky problém s omezovačem na Matizu on se poměrně nenásilně točí až do maxima a tak není problém při trošku razantnějším šlapání na plyn se k němu dostat je to běžné u mladých nevskákaných kluků aale měli sme i jednu dámu ve středně pokročilém věku která si taky stěžovala že jí auto pořád škube a tak sme se jeli projet protže nám to nic nedělalalo a ona taky držele plyn až do omezovače a hrozně se divila že to pak trhá s celým autem
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
Cuká, to jo :o)
Cuká cuká, to jo. To jsem jednou zkoušel na dalnici, potřeboval jsem rychle předfrnknout nějaký kamion, tak podřažím na 4.stupeň a někde ve 120km/h to udělalo "cuk cuk" Tak sem tam rychle střelil pětku,abych ten kamion předjel, protože pětka pořádně zabírá až tam kde čtyřka končí
BTW: Ondráši, už jsi zpátky ze studených severských krajin??? Neb jsem tě opět minulý týden někde viděl frčet, ale bohužel, což se omlouvám, jsem si nestihl všimnout ani řidiče (přes ty tvoje tmavé skla), ani tvým užasných stěračů - jezdíš jak drak a je těžké tě zaměřit i radarem
BTW: Ondráši, už jsi zpátky ze studených severských krajin??? Neb jsem tě opět minulý týden někde viděl frčet, ale bohužel, což se omlouvám, jsem si nestihl všimnout ani řidiče (přes ty tvoje tmavé skla), ani tvým užasných stěračů - jezdíš jak drak a je těžké tě zaměřit i radarem
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004)