Montážní nájezdy a homo-manžeta
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Montážní nájezdy a homo-manžeta
Tak jsme si s bráchou pořídili montážní nájezdy. Jal jsem se je hned zkoušet. Zadek najel lehce, s předkem to bylo horší kvůli lízátku, ale stačilo auto nadzvednout dvěma hevery a nájezdy šoupnout pod kola. Hned jsem pak zjistil že mi už konečně rupla manžeta na homokineťáku. Poslední 2 roky už se na to chystala a byla mírně steřelá. Aspoň to mám hezky podchyceno a zítra pádím do servisu...
...netuším kolik bude stát práce, ale snad se s oběma (nachám měnit i tu ještě žijící na druhém kole) nebudou patlat více než dvě hoďky. Dle manuálu to nevypadá složitě.
...netuším kolik bude stát práce, ale snad se s oběma (nachám měnit i tu ještě žijící na druhém kole) nebudou patlat více než dvě hoďky. Dle manuálu to nevypadá složitě.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Takový se nekupuje, takový se nalézá v KindervajcuRobert píše:Pěkný auto ! Kde se dá takový koupit?
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Šutr je jistota. Někdo má eležantní klínky, ja mám eležantní odplivky z betonuTomáš píše:Ondro , ještě by jsi měl vyměnit lanovody a zprovoznit ručku jinak nechápu ty šutry....
Jinak jsem dnes objednal všecky 4 manžety z Krče za 900Kč. Genuine GM stojí přes 2000Kč. Ve čtvrtek by to mělo být nahozeno... Snad to probůh nebude kvalitka jako s tím spojkovým lanem
|\/| /\ '|' | '/.
Ja jsem nechal menit homoklouby letos na jare. Byla to defacto prvni vec ktera se na aute podelala, coz je po 7 letech a 75tis km docela dobry vysledek
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
No já doufám, že homoklouby jsou OK. Nic nenasvědčuje opaku. Já toho už po 7 letech měnil více, ale myslím, že vše odpovídalo opotřebení. okolo 50 to byla obě zadní ložiska (teď po dlaších 74 jsou stále OK). Po 105 kotouče, přední ložiska a čepy řízení. Při 115 zadní tlumiče. Při 6 letech 2 díly výfuku, letos na jaře vlnovec výfuku. Podělalo se jen neoriginální spojkové lano.shaman píše:Ja jsem nechal menit homoklouby letos na jare. Byla to defacto prvni vec ktera se na aute podelala, coz je po 7 letech a 75tis km docela dobry vysledek
Na jaře při cca 126 chci měnit pření ramena (vytlučené čepy) a tlumiče (celkem OK, ale když už se do toho bude rýt) a stabilizátor (zcela v pořádku, ale chci tužší z litra). Chtěl bych komplet silentbolky podvozku vyměnit za PU, ale nemůžu sehnat ani na podvozkově shodná auta (Suzuki Ignis / Wagon R+ / Opel Agila ) ...
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tááák mě maximálně vytočili na poště. V Krči jim vypadlo z mého jména jedno písmenko a nejsem tedy adresátem a pečlivá paní za přepážkou tudíž zcela správně balík nevydá a posílá jej obratem do Prahy. Takže oprava Matize se protáhne o týden. Paninka měla štěstí, že občas dokážu domyslet dopady svého jednání, takže to ji uchránilo od destrukce skleněné přepážky a obdobné destrukce její přepážky nosní. Zakyslá baba, co musí dokazovat že je z nadřazené kasty podobně jako vrátní, uklízečky a školníci.
|\/| /\ '|' | '/.
ROFLOndras píše:Tááák mě maximálně vytočili na poště. V Krči jim vypadlo z mého jména jedno písmenko a nejsem tedy adresátem a pečlivá paní za přepážkou tudíž zcela správně balík nevydá a posílá jej obratem do Prahy. Takže oprava Matize se protáhne o týden. Paninka měla štěstí, že občas dokážu domyslet dopady svého jednání, takže to ji uchránilo od destrukce skleněné přepážky a obdobné destrukce její přepážky nosní. Zakyslá baba, co musí dokazovat že je z nadřazené kasty podobně jako vrátní, uklízečky a školníci.