neviem, ale este som v zivote taketo auto nevidel a ked som ho zbadal tak som cumel jak puk. viezol som sa v takom istom, ale pred faceliftom a aj pristrojovka bola ta stara. ale ani tato sa mi nepaci.
Tak kolem Prahy sem pro zmenu videl podstatne min HB I nez tehle HB II. Ale kazdopadne obou jezdi hodne malo.
Na pristrojovce me prekvapuje jen to, ze je cela v cernym plastu. Myslel sem si, ze Nubira II mela pristrojovku bud s imitaci hliniku nebo s imitaci dreva.
Taky si myslím, že je to normální Nubira II krátká pětidvéřová, sice jsem ji ještě neviděl, ale viděl jsem několik krátkejch Nubir I. Pavel mi určitě promine, ale přístrojovka u Nubi I se mi líbí víc - mám radši klasické uspořádání
Me se libi pristrojovka jak Nubi I tak II zhruba stejne (na tu II sem vic zvyklej), nejmin se mi asi libi pristrojovka (a volant) Nubi III. Jen kdyby ta potvora tolik nevrzala .
Akri píše:Trojka taky vrze? To uz by bylo ale do nebe volajici
K tomu muze asi neco rict Krtek .
Ja jen doufam, ze to bude lepsi nez Nubi II, co mam ted. Prece jen mam dojem, ze je rozdil mezi Nubirou a Lanosem, co sem mel pred tim, tak snad bude i rozdil mezi Nubirou II a Lacetti.