Divna uchylka...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Když jsem Matýska koupil, nechal jsem si nafoukat kola dusíkem.Dali mi červené čepičky na ventilky. Nechal jsem auto před barákem a do rána byly pryč. Tak se to opakovalo třikrát. Pak to skončilo. Když jsem koupil Al disky, tak až po třech měsících mi ukradli chromové čepičky i s těmi návleky (jen dvě z pravé strany). Dal jsem nové a zmizely do dvou dnů. Teď už mám pokoj.Trochu jsem je přitáhl klíčem.
HMMM tak to vážnépeter NR píše:... no keby mi ukradli chromove alebo ake, to by som pochopil, ale mne kradnu tie "hnusne plastove"!!!Richard píše:Dejte místo pěkných antikorových hnusné plastové a máte pokoj.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
to bude urcite nejaky PLASTOCAPICKOFIL sakra skoro som si jazyk polamalpeter NR píše:... no keby mi ukradli chromove alebo ake, to by som pochopil, ale mne kradnu tie "hnusne plastove"!!!Richard píše:Dejte místo pěkných antikorových hnusné plastové a máte pokoj.....
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
koukam,ze jste neslyseli o hnuti pro ti autum ve mestech..melo by to byt sice zamreny proti offroadum,ale kdo vi .. google vam rekne vic .. vim,ze se to zrodilo ve Francii..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Slavnostne oznamujem, ze mi zmizli uz aj tie 2 zostavajúce antikorové čiapočky. Mám všade uz tie hnusne čierne plastové.
Nechápem zmysel, ze mi ich niekto ukradol, ved ked si ich dá na svoje auto, tak mu ich za chvíľu aj tak niekto ukradne.
Kamarát v pneuservise mi ponúkal kovové 1 ks/ 5 Sk.... ale načo??... To by som mohla kupovať týždenne.
Nechápem zmysel, ze mi ich niekto ukradol, ved ked si ich dá na svoje auto, tak mu ich za chvíľu aj tak niekto ukradne.
Kamarát v pneuservise mi ponúkal kovové 1 ks/ 5 Sk.... ale načo??... To by som mohla kupovať týždenne.