Registrovane partnerstvi :))
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Registrovane partnerstvi :))
Dnes mi kolega ukazuje v praci co si vcera koupil a tak to jsem neodolal, abych Vam to decka neodfotil, nekdo to asi znate, ale ja to videl poprve
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Krásné dobré mezi nocí a ránem :DPočasí porád to co píšu i jinde
Já nevěřím v BOHA ale v člověka a proto ctím i V.I.L!!! Ale ani mě to nijak neuráží! Že měl pravdu to ukáže budoustnost! Jsou mi volný ty názory které si neváží lidí práce! Použiji slova básníka"Čest práci každé která dobro plodí nechť mává kladivem,čí perem vzletným ať ji řídí duch atd.
Nebudu dělat školení!?
Ať nám jezdí a nezlobí
Já nevěřím v BOHA ale v člověka a proto ctím i V.I.L!!! Ale ani mě to nijak neuráží! Že měl pravdu to ukáže budoustnost! Jsou mi volný ty názory které si neváží lidí práce! Použiji slova básníka"Čest práci každé která dobro plodí nechť mává kladivem,čí perem vzletným ať ji řídí duch atd.
Nebudu dělat školení!?
Ať nám jezdí a nezlobí
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Komanče nemusiom ale taky mi vaděj ty kecy a lidi co si nevážej práce rukama. Poslední dobou to vypadá u nás že všechno to tu spasí naše "elity" ve formě špičkovejch manažerů a superodborníků na cokoliv. Bohužel někdo taky musí něco dělat rukama. Sice se už úplně manuálně neživim ale vim z čeho jsem vzešel a těch lidí si vážim.
Jestli to tu někomu vadí tak ať nečte rubrku pokec.
Jestli to tu někomu vadí tak ať nečte rubrku pokec.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Lenin nemuze byt v trabantu, ten uz je v Ječný nebo věčný??Vojta píše:Pro Krista, za chvíli to tady bude jako v parlamentu . jeden o voze, druhej o koze. Já to beru jako hec - sranda musí být. Ale neumím si představit Lenina, natož Grebeníčka třeba v Ticu. Ale byla by to fotka - LENIN V TRABANTU!!!
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Když už se navážíte do soudruha Lenina, vzpoměl jsem si na jeden vtip:
To takhle se dozví TASS o tom, že ještě před revolucí, jedna dnes už babička, potkala Lenina a hovořila s ním. Tak jí najdou a ptají se na Lenina. A babička říká: Potkala jsem soudruha Lenina u nás v březovém hájku a on se tam u potoka holil břitvou. Já povídám dobrý den Vladimíre Ilijiči a on povídá dobrý den holčičko, víte on byl takový, jak to říci, měkosrdcatý! Jak tomu máme rozumět, měkosrdcatý????? No vždyť jsem vám říkala, že se holil břitvou mohl mě rovnou podříznout.......!!!!!!
To takhle se dozví TASS o tom, že ještě před revolucí, jedna dnes už babička, potkala Lenina a hovořila s ním. Tak jí najdou a ptají se na Lenina. A babička říká: Potkala jsem soudruha Lenina u nás v březovém hájku a on se tam u potoka holil břitvou. Já povídám dobrý den Vladimíre Ilijiči a on povídá dobrý den holčičko, víte on byl takový, jak to říci, měkosrdcatý! Jak tomu máme rozumět, měkosrdcatý????? No vždyť jsem vám říkala, že se holil břitvou mohl mě rovnou podříznout.......!!!!!!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Klidně napiš vječný . Znám jednoho vedoucího pracovníka Českého telekomunikačního úřadu, chtěl napsat "objekt" a nevěděl jak, tak si vzal papír, napsal vedle sebe "objekt" a "oběkt" a porovnával, co vypadá líp... A kupodivu se trefil .Akri píše:Lenin nemuze byt v trabantu, ten uz je v Ječný nebo věčný??
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Nahoda je blbecDocent píše:Klidně napiš vječný . Znám jednoho vedoucího pracovníka Českého telekomunikačního úřadu, chtěl napsat "objekt" a nevěděl jak, tak si vzal papír, napsal vedle sebe "objekt" a "oběkt" a porovnával, co vypadá líp... A kupodivu se trefil .Akri píše:Lenin nemuze byt v trabantu, ten uz je v Ječný nebo věčný??
AKRI - (byl) Muž z Ria !