Zevnitř zamlžené přední světlo
Moderátor: Blue Lanos
Zevnitř zamlžené přední světlo
Zjistil jsem že mám zamlžený přední světlo. Vyndal jsem žárovku a nechal jsem to v teple v garáži ale neodpařilo se to, zevnitř je film jako kdyby mi do světla někdo nahulil. Dá se přední sklo z lampy nějak sundat abych to zevnitř vyčistil? (Matiz I)
- Reklama
[quote="Anonymous"]Tou žárovkou jsem myslel jestli ti neodešla , mohla prasknout a opravdu to zakouřit. Pokud jde o tem proplach jarem , já bych volil spíš čistou destilku , obyč voda tam nechá fleky ...[/quot
sorry to já
sorry to já
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Abych nemusel zakládat nový thread, tak použiju to zamlžování :
Zamlžování čelního okna zevnitř, tedy hned po vyjetí, než se ohřeje motor? Měl jsem na to kdysi nějaký sajrajt, fungovalo to, okno se nezamlžilo, ale zase to udělalo na skle takový film a šmouhy, že nebylo nic vidět proti slunci... Někdo nějaký nápad a hlavně praxí prověřené zkušenosti?
Zamlžování čelního okna zevnitř, tedy hned po vyjetí, než se ohřeje motor? Měl jsem na to kdysi nějaký sajrajt, fungovalo to, okno se nezamlžilo, ale zase to udělalo na skle takový film a šmouhy, že nebylo nic vidět proti slunci... Někdo nějaký nápad a hlavně praxí prověřené zkušenosti?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejli se mi osvedcil cistic oken od Velvany. Poradne to umyt - da to zabrat, chce to tak 3x po sobe. Zadny sajrajt na nemlzeni nepouzivam. Pro odmlzeni staci naplno foukat na okno (na teplote nezalezi), malicko pootevrit okno u ridice a prip. i spolujezdce a nepozivat vnitr. cirkulaci. Odmlzi se to velmi rychle
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
jo klima funguje ale v zime vubec.jinak max rychlost vetraku na okno, zavrit vsecky ostatni vydechy a do 2 minut je alespon trochu videt.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil