svítí SERVICE
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
svítí SERVICE
ahojte lidi, na palubovce někdy svítí nápis SERVICE. Auto jede normálně. Nevíte někdo, co to znamená? Díky.
lidi, přišel jsem na to! odpojený čidlo na sání (za filtrem)... ještě musím poděkovat starším příspěvkům - nefungující přepínač ventilátoru (na skla, dolů a co já vím, kam ještě..) přesně stejná závada. Vypadenou hadičku jsem našel za půl minuty..
lidi, přišel jsem na to! odpojený čidlo na sání (za filtrem)... ještě musím poděkovat starším příspěvkům - nefungující přepínač ventilátoru (na skla, dolů a co já vím, kam ještě..) přesně stejná závada. Vypadenou hadičku jsem našel za půl minuty..
Naposledy upravil(a) Ferda Znojmo dne pon říj 17, 2005 22:25, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nubira 2.0 CDX, rv.1998, LPG
- Reklama
-
ted tu nekde kluci resili servis na morave.a rikali ze nejaky je ve znojme nebo v jihlave.tak se tam u vas nekde mrkni musi tam byt.nebo zkus opel treba budou vedet.ale diag to opravdu chce.bez toho se neda nic delat.vse je spekulace.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
taky se pridam, nekdy mi nenabehne ABS a potom se rozviti SERVICE. Vubec to neni pravidelne stane se to jenom obcas. Zvlastni je ze, a to se podrzte, nejdou stahovat okenka ( proste je to mrtve). Ostatni elektricke veci funguji. Ja mam tedy podezreni na pojistku, ale divny jsou ty okna. A kdyz jsem u te elektriky, zkuste poradne promacknout packu zadniho ostrikovace, me to troubi . Ale to me fakt hlava nebere
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Brainmane, to máš v elektrrice slušnej bordel to moje NUBI zatím poslouchá na slovo, neměl si tam myši nebo lasičky a jim podobnou havěť
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak jsem to zkoušel , ale od páčky na stěrače mi to netroubí , Brainmann má asi speciální verzi.
Ještě pro upřesnění , tou kontrolkou service myslíte " CHECK" , nebo je tam ještě jedna " SERVICE" ? Tu jsem ještě vživotě neviděl ( na mojí Nubi)
Ještě pro upřesnění , tou kontrolkou service myslíte " CHECK" , nebo je tam ještě jedna " SERVICE" ? Tu jsem ještě vživotě neviděl ( na mojí Nubi)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
no tim podle me mysli check, ja taky o jine nevimTomáš píše:Tak jsem to zkoušel , ale od páčky na stěrače mi to netroubí , Brainmann má asi speciální verzi.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem to spravil ( zase ta genialia) delali to ty nejvetsi pojistky v motorovem prostoru. Jak jse mel problem s zoxidovanymy kontakty u baterky tak tady to udelalo to same, stacilo to obrousit a je hotovo. Ke kontrolce SERVICE opravdu tam je, a asi u tech novejsich pristrojovek, na Esperu jsem mel taky CHECK a ikonu moturku
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ale je to to same, ne?Brainman píše:uz jsem to spravil ( zase ta genialia) delali to ty nejvetsi pojistky v motorovem prostoru. Jak jse mel problem s zoxidovanymy kontakty u baterky tak tady to udelalo to same, stacilo to obrousit a je hotovo. Ke kontrolce SERVICE opravdu tam je, a asi u tech novejsich pristrojovek, na Esperu jsem mel taky CHECK a ikonu moturku
AKRI - (byl) Muž z Ria !