MATÍZ CLUB CZ
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
S Ivanem jsme se v Piešťanech shodli, že bychom napřímili síly hlavně na velký vše-Daewoo československý sraz. Ale nic nevylučuje jeho pořádání na AMD...Robert píše:Zatím vyjednávám možnost srazu Matizků na Grand Prix v Brně
Do jara to musí vyjít...to už by měl být sport. podvozek doma a nějaký fešný 15" kola
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ja se taky hlasim do Matiz clubu! Bude treba nejaka samolepka na auto? To by pomohlo asi i vic nez letaky, protoze kdyz predjizdim jine Matesy, tak aby aspon vedeli, kde se doctou jak to poladit Jinak sorry za pozdni reakci, ale moc casto se tu neobjevuju.. Musim se polepsit
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Před časem jsem tady někde viděl nápis www.daewooclub.com, i si snad pomatuju podrobnosti - šíře 15 cm, písmo Impact, výška podle těch 2 předchozích údajů vyjde. Teď to ale nikde nemůžu najít (navíc ty nápisy byly stříbrný, což by na stříbrném Matýzkovi moc nevyniklo ). Poptával jsem se v grafickým studiu, ale chtěli buď podklad z grafickýho programu (Corel nevlastním a krást ho kvůli tomu nehodlám), nebo zaplatit práci grafika (250,- Kč), + jednorázová sazba za přípravu 100,- Kč, vlastní nálepka by vyšla na cca 30,- Kč, pro 1 ks se to tedy moc nevyplatí .
To je parketa pro Tomáše. Na srazu v Milovicích ji měl. Takže Tomáši, jak by to vypadalo s tou samolepkou www.daewooclub.com? Za kolik, kdy atd.
Samolepku už má hafo lidí , kromě PavlaZ , všichni ze srazu Nubir na Strahově. Osobně jsem je tam olepil . Takže současný stav je : Já ( obě káry) , Franta ,Richard, Brainmann, Loobo, Ondras ( ten jí má od Milovic). Sorry , že jsem tenkrát neměl pro Tebe Vojto.
Nechávám je dělat v jedný reklamce , cena je asi 15 kulí , pár jich ještě mám v rezervě , čekal jsem na Strahově větší účast .....
No , ale jak to udělat s rozesíláním , teď jsem dost vytížen , ale přidělat je klidně skočím , i tu modrou pro Docenta , ale poslal bych je spíš Vojtovi ať je přikládá k průkazce ........ nevím , navrhněte něco .....
Nechávám je dělat v jedný reklamce , cena je asi 15 kulí , pár jich ještě mám v rezervě , čekal jsem na Strahově větší účast .....
No , ale jak to udělat s rozesíláním , teď jsem dost vytížen , ale přidělat je klidně skočím , i tu modrou pro Docenta , ale poslal bych je spíš Vojtovi ať je přikládá k průkazce ........ nevím , navrhněte něco .....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
Hurá!
Hurá,bude průkaz. Tričko - budí zájem,lidi čumí co to tam mám,doporučuji! Ted ještě tu samolepku Ale ta nespěchá
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004)
Poslal jsem ti SZ. Ale asi myslíš Klíčany , ale to nevadí , Klecany jsou sice mimo trasu , tak si kdyžtak zajedeš. Já zas jezdím okolo Pemy , a to vím jistě , že je to ta tvojeDocent píše:Jezdím přes Klecany každý den, dělám v PEMA Zdiby, tak si klidně ráno nebo odpoledne můžem udělat minisraz na návsi .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e