crash test, náhradné súčiastky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- simone
- Kontaktovat uživatele:
crash test, náhradné súčiastky
priatelia nejaký blázon domňa narazil zozadu cca pri rýchlosti 100 km/h a toto sa stalo. tiež ponúkam na prešdaj predné časti ako je motor má 130000 km, klímu servo centrál alarm nápravu prístrojpovú dosku svetlá hmlovky a vela iných. auto je na predaj aj v celku má LPG aj zvlášť papiere. kontakt SK: +421903617210
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
priatelia stalo sa to tak, že som odbočoval do domu z hlavnej cesty a ten druhý s Golfom ladil rádio a bez brzdenia to do nás napálil. Nikomu sa nič nestalo a neboli sme ani priviazaný. Rad dam aj fotky ale neviem ako ich sem dostať. Tak a teraz náhradné diely: treba počkať na ohliadku od poisťováka a potom žiaden problém. nárazník je v celku farba bielá. Prístrojovka je čiastočne v koži farba béžová a osvetlenie modré. je s otáčkomerom. A chcem kúpiť Nubiru kombi full 1,6 . Pasuje niečo z mojho motora?
-
- Kontaktovat uživatele:
TY BUDEŠ BRAT IMPREZU????? JEŠTĚ ŘEKNI ŽE GT A JSI MŮJ ČLOVĚKfireman píše:este raz povedz ze SUBARU IMPREZA je trapne auto a ...]Rebro[ píše:Pocuuj, ides kupovat nejake ine trapne auto, tak naco ti je naraznik? Ten berem jafireman píše:potrebujem predny naraznik
a okrem toho nic nie je iste
No tak ono je to můj sen, ale ne ta co se vyrábí dnes, ale opravdu IMPREZA GT z 96-98. To je kára jak sviňa.
Ale tak jo i civilní verze Imprezy je puper. Už to 4x4
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
kukni semcubafire píše:TY BUDEŠ BRAT IMPREZU????? JEŠTĚ ŘEKNI ŽE GT A JSI MŮJ ČLOVĚKfireman píše:este raz povedz ze SUBARU IMPREZA je trapne auto a ...]Rebro[ píše: Pocuuj, ides kupovat nejake ine trapne auto, tak naco ti je naraznik? Ten berem ja
a okrem toho nic nie je iste
No tak ono je to můj sen, ale ne ta co se vyrábí dnes, ale opravdu IMPREZA GT z 96-98. To je kára jak sviňa.
Ale tak jo i civilní verze Imprezy je puper. Už to 4x4
sem
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen škoda toho motoru. Ten se mi zdá trochu neefektivní. 2.0 a jen 85kW. Když si vezmeš že to samé jen GT má 160 kobyl tak je to o něčem jiném. A taky 2.0, jenže turbo. Ale jinak Impreza je auto, které normální řidič nezničí nikdy.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC