ake zverstvo chovaju daewoo/chevroletaci
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Promiňte mi mou otázku, nejsem v praní tak zběhlý, na kolik otáček se pak ždímá???LIFELIKE píše:nie je nový, iba vypraný v PerwoleAkri píše:Kozisek ma jako novy
Jinak mám labradorku Betty a vlasně kvůli ní jsem kupoval větší auto a vybíral a vybíral, až jsem koupil Nubiru, tak vlastně je to hodně drahej
pesák
Tak tady je muj pesák
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
našťasie som ju ešte nežmýkala, ale ked idem prat, vždy prezriem práčku, lebo jedno z mnohých miest, kde spáva je práve aj bubon práčkyRichard píše:Promiňte mi mou otázku, nejsem v praní tak zběhlý, na kolik otáček se pak ždímá???LIFELIKE píše:nie je nový, iba vypraný v PerwoleAkri píše:Kozisek ma jako novy
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
to je krasnej hafan
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jen na okraj pro Miloshe a Lifelike ten nádhernej pejsek je úplnej andílek, ale pokud se potká s vodou nebo čímkoli co se jí vzdáleně podobá, a dokáže se v momentě proměnit např. takhle! Stalo se letos v dubnu
No ale můžete jí něco vytknout?????? když na vás takhle kouká????
No ale můžete jí něco vytknout?????? když na vás takhle kouká????
Naposledy upravil(a) Richard dne pát říj 07, 2005 12:29, celkem upraveno 2 x.
Pěkný den Venku zkrátka parádamilosh píše:to je krasnej hafan
Je opravdu nádhernej! To náš Barnabaš taky! A i když má necelý tři kila a je za plotem tak štěká i na Dobrmana a jako dělá že když by se na něj dostal tak ho roztrhá Jen tak připomenu jedna z teorií tvrdí,že člověk
dokázal přežít a vyšvihnout se na pána tvorstva/i když se tak nechová/
právě proto,že domestikoval psa.
Ať nám jezdí a nezlobí
Zdravím Topola do Nového Boru, Za chvíli pofrčím na chaloupku tak díky za zprávu o počasí na severu. Mám ji ve Šluknovském výběžku Kyjov u Krásné Lípy, asi to tam znáš, ne?
Mám i dost fotek, které potvrzují pravý opak tvého tvrzení a někdy nevím kdo je pán tvorstva
Mám i dost fotek, které potvrzují pravý opak tvého tvrzení a někdy nevím kdo je pán tvorstva
Až budu velkej a budu si vydělávat, koupím barák a k němu belgickýho ovčáka. To je můj sen - mít barák (nebo baráček), velkej kotec a v něm belgičana. Zatím jsme měli doma rybičky, mluvící anduláky, křečka a morče. To vše dokud byly děti doma. Ale ten baráček a pes už se blíží.
A labradoři jsou nádherní.
A labradoři jsou nádherní.