Mirek píše:Copak, chystáš se na prodejce s baseballovou pálkou?
Na tvém místě bych byl taky naštvanej. Nechápu to - vždyť i z pohledu prodejce by bylo výhodné uvádět v popisu výbavy alarm.
Jsem zvědavý, kolik bude stát Dvaina siréna a montáž. Potom by bylo zajímavé dojít do autorizovaného servisu, dělat pitomce a zjistit cenu "kompletního" alarmu.
Mňa by to až tak nenasralo, ale ohľadom alarmu boli problémy od začiatku...
Najskôr povedali, že nie je problém a akýmkoľvek alarmom. Tak som chcel Metu, to mi povedali cenu 8000 aj s montážou, súhlasil som. No na druhý deň, keď už malo dôjsť k montáži zrazu už alarm stál 12000 bez montáže, lebo že nemajú nejakú prechodku imobilizéru a tu by museli objednávať. Tak som povedal, že nie. Ponúkli mi Jablotron s cenou okolo 8000 s montážou, akurát že si ho mám zohnáť sám, že "oni tu na to nie su". Tak som sa naštval a objednal si Magicar 8000B (dvojcestný alarm s pagerom). Ešte pred objednávkou som sa pýtal či ho budú schopný namontovať. Samorejme povedali, že áno. Keď už som prišiel s alarmom v ruke do predajne, že nech mi ho namontujú, tak bol zrazu technik chorý a kdesi čosi. Tak som si musel vybaviuť montáž v predajni Chevrolet v Martine.