Chiptuning od ACH

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
jakub

Příspěvek od jakub »

Vojta píše:
Docent píše:Mno, jestli máš v autě puštěnou muziku "tuc, tuc", tak se ani nedivím, žes zvýšení hlučnosti nezaregistroval :lol: . Já byl před dávnými lety na koncertě Katapultu, seděl jsem ve 2. řadě na pravé straně před reproduktorem, pak jsem se cestou domů divil, jaká je ta Š100 najednou tichá, i když jela na trojku kilo :twisted: !
Já jsem na tuc tuc nebyl ani za mlada a můj Maťulka je zajetej na Beatles, Queen a podobnou slušnou muziku. S tuc tuc odmítá jezdit.
skoda, ja myslel, ze po tomhle zasahu jdes do custom car stylu a jinak nez na rap ti to nepojede :D
Reklama

jakub

Příspěvek od jakub »

Vojta píše:
V.Brousek píše:
Tomáš píše:Vojto , to ti teda toho nejrychlejšího Matize u nás celkem závidím :oops:
já bych nezáviděl,protože si to nerozdal ještě s mým Matízkem :lol: ;)
Rád bych to udělal, ale Matízka (vlastně Matěje) p. Brouska ještě nikdo ani neviděl.
pockejte az pristi rok prijede vojta s 16" slupkama, lemy + 15cm, turbo na 8atmosfer ;) , co valec to vlastni svod a a rozvetveni do dvou double vyfuku (ackoli vaclav ma tusim trojvalec) profil snizeny o 3cm, a pod spolujezdcem zasoba dusiku :lol:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

jakub píše:
Vojta píše:
V.Brousek píše: já bych nezáviděl,protože si to nerozdal ještě s mým Matízkem :lol: ;)
Rád bych to udělal, ale Matízka (vlastně Matěje) p. Brouska ještě nikdo ani neviděl.
pockejte az pristi rok prijede vojta s 16" slupkama, lemy + 15cm, turbo na 8atmosfer ;) , co valec to vlastni svod a a rozvetveni do dvou double vyfuku (ackoli vaclav ma tusim trojvalec) profil snizeny o 3cm, a pod spolujezdcem zasoba dusiku :lol:
Tyhle ptákoviny z mé strany nehrozí.
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Vojta píše:
jakub píše:
Vojta píše: Rád bych to udělal, ale Matízka (vlastně Matěje) p. Brouska ještě nikdo ani neviděl.
Jasně ,mám tříválec,bez úprav a jezdí mi to jak ........ :D :D :D
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

V.Brousek píše:Jasně ,mám tříválec,bez úprav a jezdí mi to jak Matěj... :D :D :D
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Robert píše:
V.Brousek píše:Jasně ,mám tříválec,bez úprav a jezdí mi to jak Matěj... :D :D :D
No tak Roberte,nemáš náhodou nějaký světabol??????
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Anonymous píše:
Robert píše:
No tak Roberte,nemáš náhodou nějaký světabol??????
Nemám, ale jen jsem si rejpnul :D No tak pardóóón :P
jakub

Příspěvek od jakub »

Vojta píše:
jakub píše: pockejte az pristi rok prijede vojta s 16" slupkama, lemy + 15cm, turbo na 8atmosfer ;) , co valec to vlastni svod a a rozvetveni do dvou double vyfuku (ackoli vaclav ma tusim trojvalec) profil snizeny o 3cm, a pod spolujezdcem zasoba dusiku :lol:
kurnik myslim vaclav, pisu vojta, ale chlapi, jste nevyzpytatelni, clovek nikdy nevi,

takova ticha voda brehy mele, az me na D1 opere turbomatiz s erbem, co ma vaclav v avataru, tak presne vim, odkud vitr vane :lol:
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný dobrý večer :D
Vojto píšu hlavně kvůli tobě. Tak co jak to jezdí? Já si s tou myšlenkou že to nechám načipovat porád pohrávám.Odpověděl jsem i mejlem na stránky www.brazdil.com ty jsou ochotny dokonce přijet ke mě ale píšou že vy museli něco vyndat nově naprogramovat azase dát zpět. Cenu mají stejnou jako Hulváky. Ale do toho nepujdu to bych mohl /zcela určitě/ přijít o záruku.Tak zatím ahoj a dej vědět jak ti jezdí?
Ať nám jezdí a nezlobí zatím bez čipu :P
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Musím zaklepat - zatím jezdí perfektně. Minulý týden jsem jezdil jak blb - denně couračky po městě, do práce (i když to mám 500m), z práce na zahrádku (1km) a pod. Nalítal jsem na těch couračkách 190km. A pak jsem jel do Chrudimi po dvojkách, kousek po jedničkách. Celkem jsem najezdil 515km, dotankoval jsem 28,27 litrů. Takže průměr je 5,489 l/100.
Kdybych si čipování nechal udělat sám, tak přijdu o záruku. Protože to ale dělala firma pro ACH a ne pro mě, záruku nestrácím. Schválně jsem se na to v Morávce ptal. Z hlavy nevím tu firmu, co to dělala. Papíry mám doma (včera jsem se doma nemohl připojit, takže píšu v práci). Dnes už to snad půjde, tak dán do placu firmu, co to čipovala.
Docent

Příspěvek od Docent »

500 m do práce autem v Jeseníku? Tak to už je totální vášeň pro auto ;) . BTW dneska asi měli Matýzci rojení, cestou do práce jsem jich potkal 6 a navrch jednoho Sparka :shock: .
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Těch 500m, to není totální vášeň pro auto, ale lenost jít z práce do garáže pro auto.
A teď kontakt na čipaře:
PROFESIONAL CHIPTUNING provozovny Brno, Ostrava
Sídlo společnosti:
ABC Tuning, s.r.o.
Vlárská 22
627 00 Brno
tel./fax: 548 127 234, mobil 777 608 543
www.abctuning.com info@abctuning.cz
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D Den jak vystřižený!
Tak by mohlo být do vánoc a pak by se mohlo oteplit :P
Vojto moc dík! Uvidím ale do vánoc bych ho chtěl mít taky!
Ještě jednou dík a dám vědět!
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D Pošmourno 5 st.
Vojto tak jak? Čekám na každý tvý slovo jak na slovo boží! Jsem už objednaný až pojedou sem na sever že mi daj vědět. To víš jsem na 99% rozhodnutý ale někteří to zavrhují tak zas rád slyším i ty co si to pochvalují. Tak jestli mohu prosit kousek referátu ;) Dík!
Ať nám jezdí a nezlobí/ bez chipu i s chipem /
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Zatím jezdí a nezlobí. Přiznávám, že za normálních okolností bych do Matýska ty prachy za čipování nevrazil - mě těch 64HP stačilo. Ale když jsem to vyhrál, tak přece nebudu proti, že jo. Je fakt, že zvýšený výkon se projevuje hlavně u nás v kopcích a pak má člověk pocit jistoty při předjíždění, že tam je ještě rezerva. Snížení spotřeby vychází tak 6-8%. Teď jezdím míň, není čas. Ale zatím zkušenosti jen ty nejlepší. Negativních názorů na čipování jsem slyšel málo, většinou jsem měl pocit, že to bylo ze závisti. Jen panují u některých obavy, že se zvýšením výkonu zvýší opotřebení motoru. Uvidíme.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“