MAXIMÁLNA RÝCHLOSŤ
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak u nás se taky vyskytne sem tam i fabia, nebo Octavka, ale stejně té fabce i můj 8V zdrhne jak nic. A s octávkou si raději nezačínám.
A když selže všechno, pak jsou záložní zdroje propustek od pokuty jako výmluvy atd.
A když selže všechno, pak jsou záložní zdroje propustek od pokuty jako výmluvy atd.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
Mne sa podarilo asi 205km/h. Dobry pocit byt najrychlejsie auto na nemeckej dialnici. Predbehli ma na 150 km max 3 auta. O spotrebe radsej nebudem hovorit. Vtedy som ale este nemal LPG. Moja Nexia ma ale Remus + chiptuning a vtedy mala este znizeny podvozok o 6-8 cm (nie som si celkom isty - kupil som ju uz natunovanu).
Pred 1/2 rokom som na LPG uorbil vpohode 195, ale len kratko na skusku. Ked som to povedal v servise, servisak sa dobre cudoval. Teraz mam najazdene 235 tisic a jeden vybrus pred asi 50 tisic.
Pred 1/2 rokom som na LPG uorbil vpohode 195, ale len kratko na skusku. Ked som to povedal v servise, servisak sa dobre cudoval. Teraz mam najazdene 235 tisic a jeden vybrus pred asi 50 tisic.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
Vy ste samovrahovia. Mám nové pružiny, brzdy a tlmiče ale viac ako 160
mi nedovolí rozum ísť. Mám dve malé deti a nechcem s nich urobiť
siroty. Ale je pravda že motor by ešte veselo išiel ďaľej. Možno raz
keď pôjdem sám alebo so svokrou to vyskúšam čo to dá max.
mi nedovolí rozum ísť. Mám dve malé deti a nechcem s nich urobiť
siroty. Ale je pravda že motor by ešte veselo išiel ďaľej. Možno raz
keď pôjdem sám alebo so svokrou to vyskúšam čo to dá max.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Este ku tej rychlosti. Je pravda, ze som si bol dat davnejsie premerat tachometer. Ked ukazuje 120, je to realnych 102 km/h.
No a raz mi policajti namerali 153 a na tachometri som mal 180. Este ze to nebolo naopak...
No a raz mi policajti namerali 153 a na tachometri som mal 180. Este ze to nebolo naopak...
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
tak to je riadna chujovinaJupi píše:Este ku tej rychlosti. Je pravda, ze som si bol dat davnejsie premerat tachometer. Ked ukazuje 120, je to realnych 102 km/h.
s GPS kom som si meral rychlost a odchylka bola do 4 km/h . pri 170 uz to bolo tusim 8 km/h
len viem, ze ked mi tachac ukazoval 140 isiel som 136
a na mojom polskom fiate je odchylka (ak sa rucicka ustali a neskace) do 3km/h
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Máš naprostou pravdu, žádný tachometr není 100% vykalibrovaný a u rychlosti 200 km/hod může být odchylka i kolem 30 km/hod.PavelZ píše:Pokud si to dobre pamatuju, tak tachometr muze mit odchylku do +10% a +4km/h, takze pri skutecne rychlosti 102km/m, muze ukazovat 1.1*102+4, coz je 116.2km/h. Samozrejme rychlost ovlivnuje i to, jak velka jsou na aute kola, jak jsou nahustena, jak jsou zahrata...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ja mam dojem, ze automobilky se dokonce snazi ten povoleny limit co nejvic vyuzit, aby mel majitel vozu prijemny pocit z toho, jak mu to jede rychle (nebo treba i z toho, jak ma nizkou spotrebu).Ivan píše: Máš naprostou pravdu, žádný tachometr není 100% vykalibrovaný a u rychlosti 200 km/hod může být odchylka i kolem 30 km/hod.