a jeste dalsi vec nevim proc tady nekdo musi hned byt drzej na admina.opravdu me to stve.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Moderátor: Blue Lanos
to asi bylo na me ...palikx píše:tak jsem se zas po par dnech dostal na forum a koukam na vasi debatu.dobrej napad s tim aby se u cloveka nekde ukazalo jestli je pripojen nebo ne.
a jeste dalsi vec nevim proc tady nekdo musi hned byt drzej na admina.opravdu me to stve.verim ze dela co muze aby to tu trochu fungovalo a moc mu za to dekuju.
da, vyhodim to, stejne to je k hovnu a clovek co mi to zadal uz neplati jak jsme byli domluvenivado píše:V poslednom case byvaju (nepravidelne) problemy s pomalostou nacitania stranky. Vzdy sa to zatne pri stahovani z lista.acomware.cz. Niekedy aj na 2-3 minuty. Neda sa s tym nieco urobit ?
obvykle som optimista, ale v tomto pripade z praktickeho hladiska nebudem.mrk píše:toto je sice forum, ale dal by sa dorobit k foru aj chat ? (hlupa otazka - samozrejme ze by sa dal). bol by o to zaujem ci uz zo strany admina alebo clenov ? ma to svoje vyhody, nebolo by mozno tolko OT prispevkov, atd...
chat je dobry, ale hlavne to je tak velka zatez na server, ze do toho se úproste nepustime. Mrknete se do pokecu a do sekce Lanos, to uz je taky dobrej chatPeter KE píše:to by bolo SUPERmrk píše:toto je sice forum, ale dal by sa dorobit k foru aj chat ? (hlupa otazka - samozrejme ze by sa dal). bol by o to zaujem ci uz zo strany admina alebo clenov ? ma to svoje vyhody, nebolo by mozno tolko OT prispevkov, atd...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |