fireman píše:ozaj Ivane ked spominas ten teplotny sucinitel mas o tych vypoctoch este nejake blizsie info lebo v TT na mna kukali ako na vola.Na buduci tyzden idem do servisu a behol bych aj na brzdu
Jo Ivane.
Mě by to taky zajímalo. Předej pár informací, event dej někde návod jak si spočítat celý výfuk. To bys byl zlatíčko
fireman píše:ozaj Ivane ked spominas ten teplotny sucinitel mas o tych vypoctoch este nejake blizsie info lebo v TT na mna kukali ako na vola.Na buduci tyzden idem do servisu a behol bych aj na brzdu
Jo Ivane.
Mě by to taky zajímalo. Předej pár informací, event dej někde návod jak si spočítat celý výfuk. To bys byl zlatíčko
To som zvedavy co Ivan napise Ja uz odpoved poznam
Jo Ivane.
To som zvedavy co Ivan napise Ja uz odpoved poznam
a nemal by si este vacsiu radost keby si to vytaral aj mne
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
V jednom servise som nasiel katalog vyfukov uz neviem co je to za firma ale vyrabaju origos priamu ruru na Nexiu.V pondelok je tu Takze ziadne upravovanie ani zvaranie.
Počkejte to na technický s mojí WM sportkou neprojdu??? oni bazírujou jen nad tim jestli tam máš katal ne? kámoš má ten zadní díl s oválnou koncovkou a to ho vyrazili jen pro to aby si došel sehnat nějakej náhubek, že zam na tö nenasaděj tu hadici nebo co to je a na rezonátor mu taky nic neřekli.
Ale já má přece orig. zadní díl. tak to přehodim a je to.
a ještě mám výhodu že chodim na technickou v listopadu tak nemusim si nechat psát nový rozněr gum do techničáku. to už budu mít přezuto.