Co byste zde zmenili?
Moderátor: Blue Lanos
tak jsem se zas po par dnech dostal na forum a koukam na vasi debatu.dobrej napad s tim aby se u cloveka nekde ukazalo jestli je pripojen nebo ne.
a jeste dalsi vec nevim proc tady nekdo musi hned byt drzej na admina.opravdu me to stve. verim ze dela co muze aby to tu trochu fungovalo a moc mu za to dekuju.
a jeste dalsi vec nevim proc tady nekdo musi hned byt drzej na admina.opravdu me to stve. verim ze dela co muze aby to tu trochu fungovalo a moc mu za to dekuju.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Reklama
to asi bylo na me ...palikx píše:tak jsem se zas po par dnech dostal na forum a koukam na vasi debatu.dobrej napad s tim aby se u cloveka nekde ukazalo jestli je pripojen nebo ne.
drzej?? spis jde o rady trosku jinym zargonem s pozice zkusenosti
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
2 DREAM: jak vidim nevsiml jsem si toho sam ze od jiste doby co zde ses tak ses dost arogantni a davas zde vsem najevo, jaky jsi nejlepsi programator. Sam uznavam, ze nejsem mistr v php, ale par veci uz s forem udelat umim, tak pokud chces nejak konstruktivne poradit, delej to priste ne takovym stylem jako jsi zvykly !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Byly doby kdy byly u fora problémy s konexí na MySQL databázi. Nikdy se mi to ale nestalo při přihlašování. To už je ale delší dobu v pořádku. Navíc pokud vám nefunguje automatický přihlašování, je to problém na straně klienta - vašeho internetového prohlížeče Mě se to stane akorát když promažu Cookies, obsah offline atd.......ale to je logický Nevím jak někdo kdo se taky chlubí jakej je mistr ve tvorbě webu může prohlásit takovou kravinu, že to že se mu nepředvyplní heslo v prohlížečí je vina serveru Jinak s tou arogancí Dreama s Miloshem souhlasím. Já sám jsem si toho nejednou všiml a nevím jestli mu to nikdo neřekl, ale mě tento poznatek o něm sdělili všichni se kterejma jsem mluvil
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- vado
- Kontaktovat uživatele:
V poslednom case byvaju (nepravidelne) problemy s pomalostou nacitania stranky. Vzdy sa to zatne pri stahovani z lista.acomware.cz. Niekedy aj na 2-3 minuty. Neda sa s tym nieco urobit ?
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
da, vyhodim to, stejne to je k hovnu a clovek co mi to zadal uz neplati jak jsme byli domluvenivado píše:V poslednom case byvaju (nepravidelne) problemy s pomalostou nacitania stranky. Vzdy sa to zatne pri stahovani z lista.acomware.cz. Niekedy aj na 2-3 minuty. Neda sa s tym nieco urobit ?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
obvykle som optimista, ale v tomto pripade z praktickeho hladiska nebudem.mrk píše:toto je sice forum, ale dal by sa dorobit k foru aj chat ? (hlupa otazka - samozrejme ze by sa dal). bol by o to zaujem ci uz zo strany admina alebo clenov ? ma to svoje vyhody, nebolo by mozno tolko OT prispevkov, atd...
priemerne je tu naraz (aspon co som odsledoval a som tu teda caasto) tak max 10-12 ludi z toho 5-6 registrovanych.
neviem preto ci ma vyznam chat. To ale samozrejme len moj nazor.
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
chat je dobry, ale hlavne to je tak velka zatez na server, ze do toho se úproste nepustime. Mrknete se do pokecu a do sekce Lanos, to uz je taky dobrej chatPeter KE píše:to by bolo SUPERmrk píše:toto je sice forum, ale dal by sa dorobit k foru aj chat ? (hlupa otazka - samozrejme ze by sa dal). bol by o to zaujem ci uz zo strany admina alebo clenov ? ma to svoje vyhody, nebolo by mozno tolko OT prispevkov, atd...
- Blue Lanos
jj ja myslim, ze je to dobre jak je to
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01