Nexia nebo Megane ?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nexia nebo Megane ?
Kolegové, měl bych možnost mít od otce Renaulta Megana 1,4, r.v. 2000, najeto 26.000 km, garážovan ý, 1. majitel, servisní knížka. Mám prodat Nexii a koupit Megana????
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pravda je, že na Nexia foru jsem čekal jiné reakce, ale díky za objektivní názory na auto s píčou
Nexia² project
Ivane, jelikoz mame obe auta v rodine - Megana ma segra, tak srovnam. Je to nebe a dudy. Megan je proste AUTO S VELKYM A, ne korejskej levnej kocar jako nexia. JDi do nej, ty zbehu !!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tady uz ma i forummilosh píše:Ivane, jelikoz mame obe auta v rodine - Megana ma segra, tak srovnam. Je to nebe a dudy. Megan je proste AUTO S VELKYM A, ne korejskej levnej kocar jako nexia. JDi do nej, ty zbehu !!!
http://www.renault-megane.cz/
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jo, zaregistroval jsem se, protože jsem potřeboval dát inzerát... a navíc zjišťuju, co jde s Meganem dělat za kousky
Ale opravdu nevím, je to jako s ženskou - srdce nebo rozum... Srdce je u Nexie, rozum u Megana ... asi jsem se zamiloval
Ale opravdu nevím, je to jako s ženskou - srdce nebo rozum... Srdce je u Nexie, rozum u Megana ... asi jsem se zamiloval
Nexia² project
Nexia vs. Megane
Nexia je podľa mojich skúseností priemerné auto, náhradné diely najmä neoriginály vcelku lacné. Renault je podľa všetkých štatistík spoľahlivosti áut vždy jedna z najhorších značiek. U nás v meste jeden chlapík dokonca na Megana Scenic nalepil veľkým písmom celú históriu svojho vozu ako varovanie. Niečo v tom zmysle kolkokrát bol po kúpe auta s problémami v servise a že každého varuje pred kúpou toho auta. Iste je to len jeden naštvaný zákazník, ale všetky nezávislé štatistiky poruchovosti potvrdzujú, že Renaulty sú poruchové autá. A náhradné diely nie sú veru lacné...Čiže prestupom na Megana môžu začať problémy, a to aj finančné...
Som sa dnes bavil so spolužiakom, ktorý má rok a pol Megan (nový typ). Najazdených zhruba 50 000 a už teraz začína nadávať, že podvozok začína byť hlučný, na dierach sa správa nevyspitateľne atď atď. On má 1.6 16V.
Otázne je, čo by si dokázal z toho motora vytrieskať, ale 1,4 asi atmosferickou cestou nedokáže čarovať. A hlavne Ranault, keby sme sa bavili o Honde, Nisane či inom Japoncovi, tak prosím, ale z Európskej "jednaštvorky" toho moc nyvytriekaš"-( Možno sa mýlim, ale toto si myslím...
Otázne je, čo by si dokázal z toho motora vytrieskať, ale 1,4 asi atmosferickou cestou nedokáže čarovať. A hlavne Ranault, keby sme sa bavili o Honde, Nisane či inom Japoncovi, tak prosím, ale z Európskej "jednaštvorky" toho moc nyvytriekaš"-( Možno sa mýlim, ale toto si myslím...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mipo, díky za cenné rady. Motor by bylo to první, co by šlo ven... ale nevím, zda mám chuť začínat znovu od začátku, byť na novém autě...
Nexia² project
V tvojom prípade je to dosť otázne. Neviem, čo by si robil s Nexiou, prípadne dostal za ňu v prípade predaja. A už fakt si neviem predstaviť, čo za výkonný motor pasuje do Megana. Možno z Laguny, ale pochybujem a ostrých verzii Meganu (neviem ako sa to označuje:-) nie je V ČR/SR veľa, tak by bol problém to zohnať. Keď si to tak spočítam, tak by si musel vraziť ďaľších cca, 150 tisíc do Meganu (podvozok, kolesá, motor, úpravy, chip, filter, sanie atď. atď.) a neviem, či sa to oplatí. Ale to už je na tebe...Ivan píše:Ae nevím, zda mám chuť začínat znovu od začátku, byť na novém autě...
-
- Kontaktovat uživatele: