Mám jednu otázočku,
predpokladám že to určite bude zaujímať i ostatných a preto by som chcel vedieť, či niekto nemá skúsenosti s výmenou presklenia predných svetlometov. Po 7 rokoch sa slniečko podpísalo na odtieni presklenia, ktoré získalo "zdravý" žltačkový vzhľad a je akoby matné až miestami mliečne. Myslel som že sa mi to podarí rozleštiť alebo opraviť brúsnou pastou ale pomohlo to iba trochu. Vybral som celé svetlomety a rozhodol som sa ich rozobrať čo sa mi samozrejme bez problémov podarilo ale nevyriešil som aj tak problém, ten debilný odtieň je v tom plaste. Pokúčal som sa zistiť v Piešťanoch v centrálnom sklade Daewoo či náhodou to presklenie nie je dostupné ako náhradný diel, ako to býva u iných značiek, ale sklamali ma že nie a tak jedinou možnosťou napríklad pri banálnom rozbití svetla kamienkom je vyplaziť vyše 7 tisíc za nový reflektor. Stále verím, že niekto pozná lacnejšiu metódu tak nech sa prejaví.
Svetlomety
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Nové sklo jako díl neexistuje musí se měnit celé světlo S tím kamínkem se ti to nikdy nestane jelikož to není sklo ale nějaký polykarbonát a ten nerozbiješ ani když do něj třískneš velkou silou kladivem mám to vyzkoušené a taky na bouračkách je předek rozmlácenej na prach a "skla " světel jsou v celku . Skus napsat Akrimu on to prý nějak vyleštil
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Nemusis mu psat, uz je tady
No az tak mlecny pripad jsem neresil, ale osobne si myslim, ze to bude vsechno jen zvenku a jestli ano, tak jsem to popsal ja i Vado tu--https://www.chevroletclub.cz///viewtopic.php?p=60593#60593
Jo jen pro uplnost jsem pouzival strojni lesticku na lesteni laku Festo a sadu brusnych past od 3M na strojni lesteni, z toho vyplyva, ze ti to udela kazdej kdo lakuje, mozna ho to trosku prekvapi, ale ma lestit blatnik, nebo svetlo a kdyby to stalo cca 200kc za kus, tak se to vyplati, tu cenu jsem bral podle toho kolik stoji u nas lesteni jednoho dilu bez DPH
No az tak mlecny pripad jsem neresil, ale osobne si myslim, ze to bude vsechno jen zvenku a jestli ano, tak jsem to popsal ja i Vado tu--https://www.chevroletclub.cz///viewtopic.php?p=60593#60593
Jo jen pro uplnost jsem pouzival strojni lesticku na lesteni laku Festo a sadu brusnych past od 3M na strojni lesteni, z toho vyplyva, ze ti to udela kazdej kdo lakuje, mozna ho to trosku prekvapi, ale ma lestit blatnik, nebo svetlo a kdyby to stalo cca 200kc za kus, tak se to vyplati, tu cenu jsem bral podle toho kolik stoji u nas lesteni jednoho dilu bez DPH
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se