Sháním starý laďák
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Sháním starý laďák
Ahoj kluci
Nemáte někdo starý laďák. Kamarád mi může udělat podle něj nerezový, tak to bych bral, ale jen musím mít něco, podle čeho to udělá.
Nemáte někdo starý laďák. Kamarád mi může udělat podle něj nerezový, tak to bych bral, ale jen musím mít něco, podle čeho to udělá.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
Re: Sháním starý laďák
Ja ho síce nemám, ale čo to prosím ťa je "laďák" ?cubafire píše:Ahoj kluci
Lanos 1.5 S r.v.2000, 5dv, super red, centrál, imm
-
- Kontaktovat uživatele:
No počkej a máš celý laděný výfuck, nebo jen koncovku???? Jde mi hlavně o přepážky a míry..... Víš jak.... za málo peněz hodně muziky.fireman píše:jeden by bol ale tak za 2 tyzdne ma 3000 km akurat zabehnuty Ulter koncovka 8cm
ja se chci zbavit svyho, je to WM sport, ma ho tady dost lidi. Za litr.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
ladakcubafire píše:No počkej a máš celý laděný výfuck, nebo jen koncovku???? Jde mi hlavně o přepážky a míry..... Víš jak.... za málo peněz hodně muziky.fireman píše:jeden by bol ale tak za 2 tyzdne ma 3000 km akurat zabehnuty Ulter koncovka 8cm
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Co plánuješ, prosímtě? A co od toho čekáš? Zvýšení výkonu? Sportovní zvuk?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, tak teda co od toho čekám.....
Jediné co chci je decentně sportovní zvuk (to upravím konstrukcí výfuku) ale taky hlavně trošku lepší výplach. Toť vše co chci pro motor. Pro peněženku chci to, abych nemusel mít o výfuk strach po druhé zimě. Takže když to můžu mít "zadarmo", tak proč nemít nerez???
Jinak z úprav plánuju mimo toto už jen jedinou a to náporové sání, ale se zachováním airboxu, tak jak jsme se Ivane bavili v Piešťanoch. Nic víc. Do brzd nejdu,=> nemám 14" kola, do kol nejdu => namám prachy, do opravy klimy nejdu => je to zbytečnost. do odstanění katu nejdu =>dělám ofic. STK.
A vo vo vo vo tom to je.
Jediné co chci je decentně sportovní zvuk (to upravím konstrukcí výfuku) ale taky hlavně trošku lepší výplach. Toť vše co chci pro motor. Pro peněženku chci to, abych nemusel mít o výfuk strach po druhé zimě. Takže když to můžu mít "zadarmo", tak proč nemít nerez???
Jinak z úprav plánuju mimo toto už jen jedinou a to náporové sání, ale se zachováním airboxu, tak jak jsme se Ivane bavili v Piešťanoch. Nic víc. Do brzd nejdu,=> nemám 14" kola, do kol nejdu => namám prachy, do opravy klimy nejdu => je to zbytečnost. do odstanění katu nejdu =>dělám ofic. STK.
A vo vo vo vo tom to je.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, na STK Ti neuznají ale ani laďák. A jediné, čeho tím docílíš je zvýšení hlučnosti. O zvýšení výkonu nemůže být řeč...
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
No dobrá. To je mi jak tak jasné, že výfuck domácí výroby bez atestu asi na STK zrovna zbožňovat nebudou. No ale čistě teoreticky mi je schopný udělat z nerezu komplet vše. Od svodů až po konec. (samo ktomě katu) Tak mi zkus poradit jnebo blastně říct, jestli se do toho vůbec pouštět nebo ne???
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Víš, ono je to celkem fuk, jestli je to z nerezu nebo z oceli, oboje vydrží hodně (nerez je ale samozřejmě lepší). Zašel bych, být na Tvém místě, na motorou brzdu, zjistil teplotní součinitel, nechal přesně spočítat výfukové potrubí a na základě těchto výpočtů ho nechal od kámoše udělat...
Nechal bych tam střední tlumič a zadní laděný.
Nechal bych tam střední tlumič a zadní laděný.
Nexia² project