Počasí !!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
to je ale zvrátené!!!.. Umrieť v taký pekný deň.... to nedáva zmysel.Akri píše:Rio-Nedele 25.9.2005 -slunecno, 22 stupnu, krasne barevny listi, mirnej vetrik, tak presne takhle si predstavuju den, kdy bych chtel umrit
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to bylo mysleno obrazne, jako ze by se mi spokojene umiralo Ja s tim jeste pockamLIFELIKE píše:to je ale zvrátené!!!.. Umrieť v taký pekný deň.... to nedáva zmysel.Akri píše:Rio-Nedele 25.9.2005 -slunecno, 22 stupnu, krasne barevny listi, mirnej vetrik, tak presne takhle si predstavuju den, kdy bych chtel umrit
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Práve som si na http://www.shmu.sk/?page=102 pozerala, aké počasie nám hlásia do budúcnosti. Zaujala ma jedna vec. A to, že na utorok hlásia polojasno až oblačno a na stredu polooblačno až oblačno.
Otázka: Aký rozdiel je medzi polojasnom až oblačnom a polooblačnom až oblačnom??????
Otázka: Aký rozdiel je medzi polojasnom až oblačnom a polooblačnom až oblačnom??????
Pěkný den Polojasno až polooblačno 20st.LIFELIKE píše:Práve som si na http://www.shmu.sk/?page=102 pozerala, aké počasie nám hlásia do budúcnosti. Zaujala ma jedna vec. A to, že na utorok hlásia polojasno až oblačno a na stredu polooblačno až oblačno.
Jestli mohu typovat tak tobě se líbí spíš polojasno
Je to proto,že jsi i podle jména optimistka.Je to jako ty by jsi určitě řekla "Mám ještě 100 korun Ale pesimista by řek "Mám už JENOM sto korun A podle takových pohledů na svět hodnotím člověka i já!
Pesimista by řek"Zatím nám jezdí a zatím nezlobí
Já říkám "Ať nám jezdí a nezlobí
K tomu patří i víra,že bude líp i když to někdy stojí za starou bačkoru
Neviem, či som maximálny optimista, ale beriem život tak ako ide. Neplánujem vo veľkom.... hlavne, aby sa nám ráno podarilo vstať a potom sa uvidí ako bude.Topol píše:Pěkný den Polojasno až polooblačno 20st.
Je to proto,že jsi i podle jména optimistka.Je to jako ty by jsi určitě řekla "Mám ještě 100 korun Ale pesimista by řek "Mám už JENOM sto korun A podle takových pohledů na svět hodnotím člověka i já!
Vždy však mám tak nejako pocit, že iní ľudia majú v živote väčšie problémy ako ja ..... to je asi základ môjho optimizmu
A hlavne: Jezdím a nezlobím!!! .
Topol píše:Pěkný den Polojasno až polooblačno 20st.LIFELIKE píše:Práve som si na http://www.shmu.sk/?page=102 pozerala, aké počasie nám hlásia do budúcnosti. Zaujala ma jedna vec. A to, že na utorok hlásia polojasno až oblačno a na stredu polooblačno až oblačno.
tak nějak nevím, co jsem já, když mne nejvíce povzbudí myšléénka - neboj, bude ještě hůř....
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Každý počasí má svoje pro a proti. Když je hezky, musím řešit dilema - jít si zahrát tenis, nebo jít makat na zahrádku? Když prší, vím určitě, že na zahrádku nemusím a třeba přestane pršet a já na ten tenis třeba půjdu. Ale na zahrádku ne, tam bude mokro. A to je výhoda škaredého počasí. A když je škaredě, jezdí míň blbců po cestách. Jenže zase je špinavé auto. Takže jak jsem řek - všechno má své pro a proti.
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: