Preco sa mi nedaju otvorit....
Moderátor: Blue Lanos
- ]Rebro[
Preco sa mi nedaju otvorit....
...posledne strany z niektorej temy? Naposledy to bola Blueova tema o el. antene...
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
zaujimave, mne to ide
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=4156&start=15
ale presne oto iste sa stavalo aj mne
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=4156&start=15
ale presne oto iste sa stavalo aj mne
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
V lanosu to dela u tematu "zvysovani otacek" tak si to vyzkousej joudo
Naposledy upravil(a) Akri dne úte zář 20, 2005 17:58, celkem upraveno 1 x.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Blue Lanos
jasne tema otacky blbene si to skus joudo
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Ono je to zřejmý proč to blbne......naši webmajstři mažou OT příspěvky, čímž za prvé vymažou půlku pindů od Akriho a za druhé to asi mažou natvrdo v databázi a nepromítaj to potom tabulek kde se uchovávají indexy příspěvků. Pak se pokoušíme odkazovat na příspěvek s id číslem něco.........a on už tam dávno není
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no k tomu mazanie, je tu moderatorsky modul v ktorom sa to maze, podla mna je problem niekde tam ze ak sa vymaze nejaky prispevok tak ten vymaze ale ono to asi potom neodrata ten prispevok v prepocitavani na strabny a tam vznika tento problem. jedna strana sa rovna 15 prispevkov - ked sa ich mazne 15 tak ta strana chyba potom. inak ja prispevky nemazem ak sa vyskytne nejaky OT tak ho tam necham, to nema vyýznam to sa neda ustriehnut, to by si si musel precitat celu diskusiu a citat ci na ten prispevok niekto nereagoval a to by bol o na veeeeeelmi dlho.Mareman píše:Ono je to zřejmý proč to blbne......naši webmajstři mažou OT příspěvky, čímž za prvé vymažou půlku pindů od Akriho a za druhé to asi mažou natvrdo v databázi a nepromítaj to potom tabulek kde se uchovávají indexy příspěvků. Pak se pokoušíme odkazovat na příspěvek s id číslem něco.........a on už tam dávno není
vase problemy bych chtel mit. Pokud budete psat k tematu a ne samy kraviny, bude to OK !!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet