Ako casto umyvate auto
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
mysli pozitívne .... ber to to prejav osudového šťastia....mipo píše:Dnes, keď som parkoval pred školou, tak mi Jahodu osralo asi nejaké stádo hnusných vtákov, ktoré nevedelo, čo od radosti! Zadné pravé dvere, zadné sklo, polka "dverí" na kufri je osraná ja keby som ich natrel na čierno/bielo. Fuj!
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Beriem, aspoň, že neosrali mňa;-)))LIFELIKE píše:mysli pozitívne .... ber to to prejav osudového šťastia....mipo píše:Dnes, keď som parkoval pred školou, tak mi Jahodu osralo asi nejaké stádo hnusných vtákov, ktoré nevedelo, čo od radosti! Zadné pravé dvere, zadné sklo, polka "dverí" na kufri je osraná ja keby som ich natrel na čierno/bielo. Fuj!
No opravdu ho*na znamenají štěstí, alespoň u mě. Jednou jsem jel na chalupu a měl jsem vsazenou Sportku, no a na nákupu jsem si v trafice zjistil, že jsem vyhrál (cca 800,- Kč), říkám OK a když jsem dorazil na chalupu, tak u mě na zahradě bylo asi 50 bejků (utekli z ohrady) no a celý okolí chalupy posraný a to mi pak ulízeli děti jezeďáka, až tak jsem na něj řval Od tý doby nevsázím, co kdybych vyhrál víc abych se z těch ho*en vůbec vyhrabal
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
.... peknéééééRichard píše:No opravdu ho*na znamenají štěstí, alespoň u mě. Jednou jsem jel na chalupu a měl jsem vsazenou Sportku, no a na nákupu jsem si v trafice zjistil, že jsem vyhrál (cca 800,- Kč), říkám OK a když jsem dorazil na chalupu, tak u mě na zahradě bylo asi 50 bejků (utekli z ohrady) no a celý okolí chalupy posraný a to mi pak ulízeli děti jezeďáka, až tak jsem na něj řval Od tý doby nevsázím, co kdybych vyhrál víc abych se z těch ho*en vůbec vyhrabal
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
Richarde, vtipy jsou v jiné sekciRichard píše:No opravdu ho*na znamenají štěstí, alespoň u mě. Jednou jsem jel na chalupu a měl jsem vsazenou Sportku, no a na nákupu jsem si v trafice zjistil, že jsem vyhrál (cca 800,- Kč), říkám OK a když jsem dorazil na chalupu, tak u mě na zahradě bylo asi 50 bejků (utekli z ohrady) no a celý okolí chalupy posraný a to mi pak ulízeli děti jezeďáka, až tak jsem na něj řval Od tý doby nevsázím, co kdybych vyhrál víc abych se z těch ho*en vůbec vyhrabal
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
No to není vtip, to je holá zkutečnost. Tady je jasně vidět, kam až vede diskuze o umývání auta
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Umývání auta vede nejčastěji k tomu , že bude pršet - moje zkušenost.
Když je hezky a mám chuť si umýt auto , zákonitě ho během dalšího dne zašpiním , protože leje , apak následuje vždy několik dní , kdy je slušně a auto je jak prase ..... a tak dokola
Když je hezky a mám chuť si umýt auto , zákonitě ho během dalšího dne zašpiním , protože leje , apak následuje vždy několik dní , kdy je slušně a auto je jak prase ..... a tak dokola
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- ]Rebro[
Podla tohto, si musel auto umyvat cele letoTomáš píše:Umývání auta vede nejčastěji k tomu , že bude pršet - moje zkušenost.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory