Odkladacia skrinka namiesto záslepky airbagu spolujazdca
Moderátor: Blue Lanos
Odkladacia skrinka namiesto záslepky airbagu spolujazdca
Tak som dnes namontoval odkladaciu skrinku namiesto záslepky airbagu spolujazdca. Ešte raz vďaka Ondrášovi za kúpu a odvoz na zraz v Piešťanoch.
Viac fotiek a stručný návod nájdete na stránkach Kalos clubu v príspevku Odkladacia skrinka namiesto záslepky airbagu spolujazdca.
Pred:
Po:
Viac fotiek a stručný návod nájdete na stránkach Kalos clubu v príspevku Odkladacia skrinka namiesto záslepky airbagu spolujazdca.
Pred:
Po:
Naposledy upravil(a) mipo dne pon led 02, 2006 22:44, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Ja tú skrinku mám, je to fajn, mám o jedno miesto viac, kde môžem neúspešne hocičo hľadať
Tiež som ju chcela hned ako som zistila, že také čosi existuje...len ma prekvapilo, že je vnútri taká malá.... popravde som si ju predstavovala trocha väčšiu.
Tiež som ju chcela hned ako som zistila, že také čosi existuje...len ma prekvapilo, že je vnútri taká malá.... popravde som si ju predstavovala trocha väčšiu.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Pěkný dobrý večerLIFELIKE píše:Ja tú skrinku mám, je to fajn, mám o jedno miesto viac, kde môžem neúspešne hocičo hľadať
Nádherné souvětí nedalo mi abych neodpověděl"je to fajn,mam o jedno miesto viac,kde móžem neúspešne hocičo hĺadať"
Čistě ženská poznámka , taková no zkrátka ženská!!!
Tak ať nám jezdí a nezlobí
jasné, že ženská...ved muži ani len netušia, čo všetko majú baby v kabelkách. A ani sa im nečudujem, lebo to väčšinou nevieme ani my samé.Topol píše:Pěkný dobrý večer
Nádherné souvětí nedalo mi abych neodpověděl"je to fajn,mam o jedno miesto viac,kde móžem neúspešne hocičo hĺadať"
Čistě ženská poznámka , taková no zkrátka ženská!!!
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Sú to všetko dôležité veci, ktoré nikdy nepotrebujeme, ale bránia nám nosiť a násť veci, ktoré potrebujeme.
Jednoduché, nie???
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
tak ta je fakt luxusní. Škoda že mam všechno taky bych si chtěl dělat radost takovejhlema drobnostma.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Neviem sice isto, ale podla mna sa da zohnat aj v Piestanoch v centralnom sklade. Mrkni na stranku www.daewoo.sk a skus napisat mail, urcite ti radi odpovedia.
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
Neviem či ju majú v PN. Podľa informácii, ktoré mám z ACH Ostrava, sa skirnka vyrába na Slovensku. Takže ak to niekto naozaj chcete, tak z ACH vytiahnite firmu, ktorá to robí a dajte svojemu predajcovi kontakt a nech to objedná. Predajcovia často ani netušia, že niečo také existuje.
Alebo sa dá kúpiť v BA v predjani MaH, aspoň cez prázdniny sa dala. Píšte na mail darnadi@mah.sk, alebo volajte na číslo 02/69251119 pán Ušák.
Alebo sa dá kúpiť v BA v predjani MaH, aspoň cez prázdniny sa dala. Píšte na mail darnadi@mah.sk, alebo volajte na číslo 02/69251119 pán Ušák.
na Slovensku??? .. mne ju montovali vo Fancare v BA a podľa toho, čo bolo na krabici z nej, sa mi to nezdalo, ako domáci výrobok...mipo píše:Neviem či ju majú v PN. Podľa informácii, ktoré mám z ACH Ostrava, sa skirnka vyrába na Slovensku. Takže ak to niekto naozaj chcete, tak z ACH vytiahnite firmu, ktorá to robí a dajte svojemu predajcovi kontakt a nech to objedná. Predajcovia často ani netušia, že niečo také existuje.
skôr som to brala ako korejský originál výrobok... pozriem v pivnici ak nezabudnem
Nie som si úplne istý, lebo človek z ACH najskôr hovoril, že sa tu vyrába, potom, že ju kupujú zo slovenského veľkoskladu. Aby sa v tom clovek vzynal...LIFELIKE píše:na Slovensku??? .. mne ju montovali vo Fancare v BA a podľa toho, čo bolo na krabici z nej, sa mi to nezdalo, ako domáci výrobok...
skôr som to brala ako korejský originál výrobok... pozriem v pivnici ak nezabudnem