Smuteční oznámení
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Smuteční oznámení
Se zármutem v srdci oznamuji že už nejsem majitelem NEXIE
ale s radostí vám všem oznamuji že sem se stal majitelem NUBIRY
ale s radostí vám všem oznamuji že sem se stal majitelem NUBIRY
ŘEZNÍK
- Reklama
Pěkný den
Tak Ti blhopřeji! Ale nejdřív ve mě zatrnulo a když jsem to přečet tak mě to připomělo jednu příhodu.
Když jsem ještě šefoval tak ke mě přišel maník a že by potřeboval dovolenou,že jede na pohřeb! Já mu chci gondolovat a von dodal:Ale praseti! Tak jsem ho někam poslal! No a na dovolenou taky!
Ať nám jezdí a nezlobí
Tak Ti blhopřeji! Ale nejdřív ve mě zatrnulo a když jsem to přečet tak mě to připomělo jednu příhodu.
Když jsem ještě šefoval tak ke mě přišel maník a že by potřeboval dovolenou,že jede na pohřeb! Já mu chci gondolovat a von dodal:Ale praseti! Tak jsem ho někam poslal! No a na dovolenou taky!
Ať nám jezdí a nezlobí
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
gratuluju..konecne sis koupil auto
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
pri prvej lepsej prilezitost aj ja presedlam z nexie na nubiru II alebo III (sedan alebo kombi) ale musi to byt sporak...to je jedina podmienka...
ale dal by som sa nahovorit aj na leganzu-sporak ...
nic proti nexiam, je to super vozenie(vsak ju nakoniec aj mam a som nadmieru spokojny), ale predsa len som uz okruzkovany a rodinu treba v niecom vozit...a nielen rodinu...
ale dal by som sa nahovorit aj na leganzu-sporak ...
nic proti nexiam, je to super vozenie(vsak ju nakoniec aj mam a som nadmieru spokojny), ale predsa len som uz okruzkovany a rodinu treba v niecom vozit...a nielen rodinu...
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
vse hlidam a pomalu zacinam blokovat pristupycubafire píše:Ale copak copak? Já tu snad cítím pach vzpoury. Doufám Vážení admini, že víte, co kdo píše a učiníte náležité kroky vedoucí k potrestání kacířů, hlásajících jméno Nubiřino na místo Nexiino.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jirko dik, zatim se 2 do nexie vejdeme
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet