Za nejaky cas sa mi podari predrat molitan na vodicovom sedadle, tak som rozmyslal, ci by sa nedalo vymenit za spolujazdcove. Vodicove sedadlo mam vyskovo nastavitelne, ale co som to s baterkou okukoval, mozno by nebol az taky velky problem vymenit to. Neskusal to niekto ?
Dalsia vec, nejako sa mi odlepil volant od volantu , teda ten makky potah od obruce, takze vo vrchnej polovici mozem krutit volantom ako plynom na motorke a obcas ma to znervoznuje. Jedine co ma napadlo, je prepichnut ten potah a vstreknut tam lekarskou ihlou trocha chemoprenu, alebo ineho lepidla, ale neviem ako by to dopadlo . Nejaky napad ? Thx.
Su predne sedadla navzajom vymenitelne ?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Su predne sedadla navzajom vymenitelne ?
U toho přehození sedadla - Možne to je, pokud jdou i vyměnit kotevní úchyty na opačnou stranu (jsou totiž přimontovány k sedačce!!! A co se volantu týče, na to tu jsou jiní odborníci, ale ten chemoprén JE dobrý nápad !!!Granko píše:Za nejaky cas sa mi podari predrat molitan na vodicovom sedadle, tak som rozmyslal, ci by sa nedalo vymenit za spolujazdcove. Vodicove sedadlo mam vyskovo nastavitelne, ale co som to s baterkou okukoval, mozno by nebol az taky velky problem vymenit to. Neskusal to niekto ?
Dalsia vec, nejako sa mi odlepil volant od volantu , teda ten makky potah od obruce, takze vo vrchnej polovici mozem krutit volantom ako plynom na motorke a obcas ma to znervoznuje. Jedine co ma napadlo, je prepichnut ten potah a vstreknut tam lekarskou ihlou trocha chemoprenu, alebo ineho lepidla, ale neviem ako by to dopadlo . Nejaky napad ? Thx.
-
- Kontaktovat uživatele: