co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
tak mňa dnes potešilo, že som mohla svoj "mačkobudík" (čo ma pravidelne o 5,40hod. budí do práce) poslať do kelu, lebo mám voľnooooo.
Nepotešilo ma, že som aj tak musela vstať, lebo bola hladná a nedala by mi pokoj, kým by jesť nedostala. Ale potom to bolo už ako v pravé voľno....
Nepotešilo ma, že som aj tak musela vstať, lebo bola hladná a nedala by mi pokoj, kým by jesť nedostala. Ale potom to bolo už ako v pravé voľno....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Mačka = kočka, jestli jsem správně pochopil, budí tě kočka. Pokud by mě kočka budila v 5,40, já měl volno a byla chlupatá a čtryrnohá, dostala by dřevěnou narkózu a hajala by minimálně do 9,00, ne-li délé možná úplně nejdéle....LIFELIKE píše:tak mňa dnes potešilo, že som mohla svoj "mačkobudík" (čo ma pravidelne o 5,40hod. budí do práce) poslať do kelu, lebo mám voľnooooo.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Mš dnes spoustu věcí v práci nepotěšilo, hlavně na to že jsem tam byl asi 3 hodiny byla ta koncentrace nepěkných skutečností na metr čtvereční hodně vysoká. Ale zas mě potěšilo, že nám skoro po dovu letech vrátili peníze za 3x reklamovanou pračku, takže jsme si koupili novou a lepčí No a teď mi spravily náladu ty dva články o koupi auta od Vada a z novinky.cz a taky téma od Pajdy, kterej se nám snaží nakecat, že těch 150 SPZetek co má na svých stránkách našel
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
-
- mna dnes potesilo ze som stihol za 10,-sk povysavat auto aj ked s potom na cele, ale nemusel som do automatu strkat uz dalsich 10,-sk
- dalej ma dnes potesilo, ze zajtra je zraz
to je asi tak vsetko. a nepotesilo ma:
- predpoved pocasia na zajtra
- pod nanosom spiny som na prednej puklici nasiel kopu opadanej farby, takze zajtra rano na tom makam, snad predbehnem ten dazd
- nepotesili ma nove odreniny na aute ktore som objavil pri umyvani
- dalej ma nepotesila slecna/pani na Felicii Combi SPZ PN 227 --, ktora na kopceku nevedela x-krat zaradit jednotku a auto jej vzdy cuvalo dozadu (smerom k mojmu) na co som ju 3x upozornil mojimi vykonnejsimi klaksonmi a to uz bola odo mna len 4-5cm
- prave 1.x zahrmelo v PN
inak som mal dobry den aj ked toho dobreho bolo pomenej
- dalej ma dnes potesilo, ze zajtra je zraz
to je asi tak vsetko. a nepotesilo ma:
- predpoved pocasia na zajtra
- pod nanosom spiny som na prednej puklici nasiel kopu opadanej farby, takze zajtra rano na tom makam, snad predbehnem ten dazd
- nepotesili ma nove odreniny na aute ktore som objavil pri umyvani
- dalej ma nepotesila slecna/pani na Felicii Combi SPZ PN 227 --, ktora na kopceku nevedela x-krat zaradit jednotku a auto jej vzdy cuvalo dozadu (smerom k mojmu) na co som ju 3x upozornil mojimi vykonnejsimi klaksonmi a to uz bola odo mna len 4-5cm
- prave 1.x zahrmelo v PN
inak som mal dobry den aj ked toho dobreho bolo pomenej
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6