Nexia škube
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
sklbanie...
ja mam podozrenie ze je to skor volnobezny ventil...
- Reklama
Tak ja uz mam to cukani pryc, nevim, jak je to mozny, ale dnes mi menili rozvodak a kdyz jsem jel domu, tak uz se auto chovalo uplne jinak nez predtim a nezvykle plynule
Kamos, co mi menil ten remen rikal, ze to nema vliv, ale presto to jede konecne bez cukani
Asi to bude zahada, protoze kolega z prace ma lanose, uz jsem to tu asi psal, ale nevadi, napisu jeste jednou - a rikal, ze mu to delalo to samy, ale jakmile umyl motor, tak cukani bylo pryc. To jsou ale zahady, zrejme nakej kontakt v motoru nebo co. Hlavne ze to jede
Kamos, co mi menil ten remen rikal, ze to nema vliv, ale presto to jede konecne bez cukani
Asi to bude zahada, protoze kolega z prace ma lanose, uz jsem to tu asi psal, ale nevadi, napisu jeste jednou - a rikal, ze mu to delalo to samy, ale jakmile umyl motor, tak cukani bylo pryc. To jsou ale zahady, zrejme nakej kontakt v motoru nebo co. Hlavne ze to jede
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dnes uz jsem mel zase pocit, ze se CUK vracipetrm píše:No jo hlavně že to funguje až to přestane tak se tím zase můžeš nervovat
no snad to byla jen krec, uvidim zitra na dalnici, jak to bude pokracovat.
HRADEC a JEDÉÉÉÉÉM !!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a tu spominanu cievku v rozdelovaci si menil? (alebo aspon vycistil)milosh píše:dnes uz jsem mel zase pocit, ze se CUK vracipetrm píše:No jo hlavně že to funguje až to přestane tak se tím zase můžeš nervovat
no snad to byla jen krec, uvidim zitra na dalnici, jak to bude pokracovat.
HRADEC a JEDÉÉÉÉÉM !!!!!
civku mam doma, ale jeste nemenil, ted mi to prestalo cukat, tak az zase zacne, tak ju vymenim.
Takze se podelim jeste o jeden poznatek.
Auto mi opet po par dnesch zacalo cukat, ale v patek jsem natankoval na SHELL-ce a od ty doby nic. Takze je mozny, ze byly naky srac*y v nadrzi a jinej benzin tomu pomohl.
Ja tankuju z 90% u Carefouru, ktery mam kousek od baraku a maji nejlevnejsi benzin v Usti. No jak je videt, tak ne uplne nejlepsi, proto obcas zajedu i jiny pumpe
Auto mi opet po par dnesch zacalo cukat, ale v patek jsem natankoval na SHELL-ce a od ty doby nic. Takze je mozny, ze byly naky srac*y v nadrzi a jinej benzin tomu pomohl.
Ja tankuju z 90% u Carefouru, ktery mam kousek od baraku a maji nejlevnejsi benzin v Usti. No jak je videt, tak ne uplne nejlepsi, proto obcas zajedu i jiny pumpe
- Blue Lanos
Nie vzdy sa oplati kupovat tie lacne patoky Ja mam nalito teraz V-Power a nechodi to zle Ked nie lepsie tak aspon rovnako dobre Ja uz nelejem tie lacne benziny aspon 2 roky.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
ja na 80% kupujem u jurkyho natural 95 a pohodicka pohoda vcera som sa nahanal s lagunou 1,8 (sedeli tam sice 4) ale v meste sa ma nemohla striastBlue Lanos píše:Nie vzdy sa oplati kupovat tie lacne patoky Ja mam nalito teraz V-Power a nechodi to zle Ked nie lepsie tak aspon rovnako dobre Ja uz nelejem tie lacne benziny aspon 2 roky.
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- Blue Lanos
tak nie je vsetok benzin zly
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
mas lepsi fuel