Ake mate vo svojich masinach zapalovacie kable?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ake mate vo svojich masinach zapalovacie kable?
Zdravim Vas vsetkych! nenasiel som nikde na fore vase skusenosti a postrehy na temu zapalovacie kable Som rozmyslal keby ste sa podelili o to co v svojich nexiach mate... ja tam mam nejake Baxtery ci co to je tam, ale kedze mi to aj sklbe... tolkokrat rozoberana tema... idem ich vymenit...
- Reklama
me taky sbube a to jsem byl pred tydnem v servisu, kde mi dali novy, ale dela to porad. to je teda servis...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kable
neviem presne ake su, ale su originalne
skoro 8 rocne a netrha to.
skoro 8 rocne a netrha to.
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
riadiaca jednotka...
a myslis ze sa to da v nej preprogramovat alebo nejak opravit alebo takl nejak??? mas s tym nejaku skusenost??
- Blue Lanos
Jede sice no problem len to troska vice zereIvan píše:Já taky nevím, co tam mám, ale jede to no problem.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
kable...
ja som vymenil vcera Packar Electric co som mal v nexii za Champion... uvidime ako to bude na nich jazdit... (sklbe ale asi rovnako )
Kabely je dobré měnit při cca každé druhé výměně svíček, protože jsou tepelně hodně namáhané. Když budete mít třeba při měření emisí staré kabely a budete těsně nad limitem , tak může stačit výměna kabelů a výsledek bude lepší. Ještě víc pomůžou nové svíčky a vzduchový filtr. Kabely se vždy mění všechny. I s kabelem od cívky k rozdělovači.
kable...
nevravim ze vymena kablov nepomoze, aj tu na fore bolo par ludi ktory ked vymenili kable,tak im sklbanie prestalo ale mne sa to neosvedcilo. sklbe a pada volnobeh stale...