Zimne pneumatiky -rada
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Zimne pneumatiky -rada
Chcem sa spytat ake mate zimne gumy aka spokojnost z danou /vasou/znackou.Mam 185/60 R14 letne zimne odporucal v pneu 175/65 R14 co vy na to ? Je to vraj eqivalent a lepsie ze su na zimu tensie.
- Reklama
Zalezi na tom, kde jezdis. Pokud casto jezdis v oblastech, kde na silnicich byva vice snehu a cesty nejsou moc dobre udrzovane, vyplati se na zimu uzsi gumy. Pokud ale vetsinou jezdis na dobre udrzovanych, prohrnutych silnicich, pak bych i na zimu volil radsi gumy sirsi. A snazil bych se drzet rozmeru uvedenych v technickem prukaze.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dle mého je důležitější jak se dohadovat jestli 185 nebo 175 vybírat mezi výrobci a směsí. Určitě bych nešel do "zimních pneu" z Intersparu nebo Obi. Prostě není nad Yokohamu, nebo Avon. Na avonkach jsem jezdil loni a řetězy jsem nevytáhl ani v horách na příjezdovkách ke sjezdovkám.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
-
- Kontaktovat uživatele:
gumy
ja som mal 175/70 R13 aj v lete aj v zime - mal som matadorky = uplna spokojnost
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Nějak mi to zavání příslovím: Každá liška chválí svůj ocas ....cubafire píše:... Prostě není nad Yokohamu, nebo Avon. Na avonkach jsem jezdil loni a řetězy jsem nevytáhl ani v horách na příjezdovkách ke sjezdovkám.
Na zimu radši užší, je to jedno jestli Matador MP58 (mám je na Fordu a řetězy nepotřebuju ani na Klínovci ani v Rokytnici a jedu furt), nebo to co jsem měl na Nexii (nějaká exotika se šípovým vzorem - tam jsem taky řetězy vozil jen pro parádu, nebo když jsem potřeboval k chatě, resp od ní z vršku).
Kdo víc jezdí platí pravidlo 3 x 4: (starší mi dají za pravdu)
- všechna 4 kola
- min 4 mm vzorku
- ne starší než 4 roky
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak jsou na tom Yokohamy se zimníma, ale letní mají perfektní!!!
Já sám mám Firestone.
Já sám mám Firestone.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Já se domnívám, že každá zimní pneumatika i ta nejlevnější je v zimně lepší než sebelepší letní
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- ]Rebro[
To je zas pravda. Ale si zober, ked ma niekto shitnu zimnu pneu, a mysli si, ze ked ma zimnu, moze chodit ako v lete. TO je zla kombinacia. A veru som ju na vlastnej kozi zazilRichard píše:Já se domnívám, že každá zimní pneumatika i ta nejlevnější je v zimně lepší než sebelepší letní
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory