FIAT Club - Forum
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
FIAT Club - Forum
Kamos me poprosil, jestli bych neudelal forum pro FIATky. No tak tady ho mate, jsou tam vsechny modely-snad, pripominky uvitam
http://www.club-fiat.com
http://www.club-fiat.com
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nova Croma, to je muj favorit, teda az po novym Lacetti HB
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja mel moznost zkusit stillo stim novym dieselovym motorem 1,9jtd a 2,4 20V a musim uznat, ze uz davno padly rozdily v benzinovych a dieselovych motorech, je jasny ze diesel neni na pocukavani, ale uzasny svezeni Jen u toho benzinu ukazoval pocitac nejmensi spotrebu 12,3 litru a kdyz se na to slaplo, bralo to klidne i 16,5, to je zrout, ale u takoveho motoru je to asi normal, nevim, doma jsme ho nikdy nemeli Ten diesel nevedel co je to 6 litru nafty, tomu rikam ukazneny auto
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
koukam miloshi ze si udelal trosku kopii daewo fora.ale neva je to pekne.mel sem totiz jako prvni auto Fiat 600.tak sem si dovolil na fiat foru zalozit nove tema.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
dik, koukal jsem kdo to tam pisepalikx píše:koukam miloshi ze si udelal trosku kopii daewo fora.ale neva je to pekne.mel sem totiz jako prvni auto Fiat 600.tak sem si dovolil na fiat foru zalozit nove tema.
ale ju, docela uz to jede