Kalos a LPG
Moderátor: Blue Lanos
Kalos a LPG
Kalos zatiaľ nie je schválený na hromadnú LPG prestavbu. Ako na to pri individuálnej prestavbe ?
Ako zlegalizovať prípadnú prestavbu v zahraničí ?
Ako zlegalizovať prípadnú prestavbu v zahraničí ?
- Reklama
Ako dlho sa Kalosy vyrábajú???...mipo píše:To zatiaľ nie je jediný Kalosík na LPG? Halóóó ozvite sa...
ked vezmeš do úvahy, že je 3 roky záručná doba (aj ked neviem, či to tak bolo vždy), tak asi nikto nechce len tak prísť o záruku, ktorá by mu padla po individuálnej prestavne na LPG
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
a ešte jedna praktická vec by ma zaujímala, lebo aj mne by sa páčilo jazdiť na LPG.
A to, kde by sa dala umiestniť nádrž na plyn???? Asi iba do kufra, ale ten nie je až tak velký, aby sa z neho mohlo smelo uberať....
A to, kde by sa dala umiestniť nádrž na plyn???? Asi iba do kufra, ale ten nie je až tak velký, aby sa z neho mohlo smelo uberať....
Umisteni nadrze? Do kufru nebo misto rezervy. Pokud ji das misto rezervy, tak pak sice mas v kufru rezervu, ale s tou se da, na rozdil od nadrze, bez problemu hybat. Nebo si muzes poridit dojezdovku a usetrit nejake misto.LIFELIKE píše:a ešte jedna praktická vec by ma zaujímala, lebo aj mne by sa páčilo jazdiť na LPG.
vysvetli prosím nevedomej žene, čo to znamená "dojezdovka" ... prosímPavelZ píše:Umisteni nadrze? Do kufru nebo misto rezervy. Pokud ji das misto rezervy, tak pak sice mas v kufru rezervu, ale s tou se da, na rozdil od nadrze, bez problemu hybat. Nebo si muzes poridit dojezdovku a usetrit nejake misto.LIFELIKE píše:a ešte jedna praktická vec by ma zaujímala, lebo aj mne by sa páčilo jazdiť na LPG.
Rezervní pneumatika určená pro dojezd omezenou rychlostí na místo opravy v případě defektu... Má menší rozměry, jinou konstrukci a nižší hmotnost než normální rezerva, takže v autě zabere méně místa. Pochopila i nevědomá žena ?Anonymous píše:vysvetli prosím nevedomej žene, čo to znamená "dojezdovka" ... prosím
Pochopila Dakujem za vysvetlenieDocent píše:Rezervní pneumatika určená pro dojezd omezenou rychlostí na místo opravy v případě defektu... Má menší rozměry, jinou konstrukci a nižší hmotnost než normální rezerva, takže v autě zabere méně místa. Pochopila i nevědomá žena ?Anonymous píše:vysvetli prosím nevedomej žene, čo to znamená "dojezdovka" ... prosím
nestretla som sa s tým ešte, ale je ten rozdiel tak markantný, že by malo zmysel do toho investovať????
tady je jak to mam ja v nubire ... diky dojezdovce vubec nikdo nepozna,kde mam nadrz a mam porad stejny kufr..proste krasny /jiny reseni jsem ani nechtel - prijit kvuli nadrzi o 1/3 kufru .. eee ://
http://daewoo.zde.cz/index.php?option=c ... 49&catid=9
http://daewoo.zde.cz/index.php?option=c ... 49&catid=9
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Blue Lanos
skqele riesenie!!! Vyhoda kombiku
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Od včera mám vo svojom KALOSE namontované LPG . Síce som prišiel o záruku ,ale ak spravím toľko km za rok ako teraz, tak za dva roky ušetrím cca 60 tis. A z toho zaplatiť nejakú tu opravu nebude problém. Okrem toho mám blbú skúsenosť so servisom, keď som potreboval vymeniť brzdové kotúče tak sa ošmietali, vyhovárali až som sa nasral a išiel do iného kde sa už dali prehovoriť. Takže s tou zárukou to vždy nie je až tak OK.
Ináč sa tam zmestila disková 48l nádrž. Teraz budem musieť akurát zohnať dojazdovku, skúsim to niekde na vrakovisku, vraj tam pasuje z golfu. Jediný rozdiel je zatial v maximálke, okolo 120 to začína byť trocha lenivé ale zatiaľ som veľa nenajazdil takže je to len prvý postrech.
Ináč sa tam zmestila disková 48l nádrž. Teraz budem musieť akurát zohnať dojazdovku, skúsim to niekde na vrakovisku, vraj tam pasuje z golfu. Jediný rozdiel je zatial v maximálke, okolo 120 to začína byť trocha lenivé ale zatiaľ som veľa nenajazdil takže je to len prvý postrech.
Kalos hatchback 1.2, LPG červená 73L 105000km
Ak sa smiem spýtať, koľko ťa vysla montáž a čo všetko je potrebné na schválenie (+ cena)?hroch píše:Od včera mám vo svojom KALOSE namontované LPG . Síce som prišiel o záruku ,ale ak spravím toľko km za rok ako teraz, tak za dva roky ušetrím cca 60 tis. A z toho zaplatiť nejakú tu opravu nebude problém. Okrem toho mám blbú skúsenosť so servisom, keď som potreboval vymeniť brzdové kotúče tak sa ošmietali, vyhovárali až som sa nasral a išiel do iného kde sa už dali prehovoriť. Takže s tou zárukou to vždy nie je až tak OK.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju Hrošíku. Jenom k těm dojezdopvkám... bychy na ropzteče šroubů. Nevim jak Kalosy ale muj Soptík á nějakejch 114,xx či co to je za paskvil a nejběžnější dojezdovky od VW, japonců, francouzů a italů se mně netýkaj Takže furt vozim celou rezervu ale alespoň mam kam dát flašky s náplněma a nějakou tu výbavu.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram