ACH zahodilo K&N vložku

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Ondras
Kontaktovat uživatele:

ACH zahodilo K&N vložku

Příspěvek od Ondras »

Když jsem si zamontoval koničák, tak moji K&N vložku obdržela do svého Matizu mamka přítelkyně. Dnes byla na tříleté garančce, tak tu vložku borci z ACH vyhodili a iniciativně tam práskli papír. Barvo! Naštěstí se vložku podařilo zachránit a po profylaktickém vyprání (kdoví kde se válela) pofičí zpět na své místo. Jen teď přemítám, zdali to byla skutečně do nebe volající neznalost, nebo záměr. Proč jen mají tak bídný servis, když salon i prodejna dílů je skvělá.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Ondro a vis ze se tomu ani nedivim? samolepka co tam mam ja, jako nevyhazovat nebo co to je v prekladu to je asi nezajima. O duvod vic proc nejezdim do autorizovanyho servisu. Me tam jednou vyhodili sport svicky, takze to uz jsem se nasr*l !!!! :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ta nálepka tam bohužel není, protože zůstala na mém airboxu. Když mluvíš o těch svíčkách, tak si ještě vzpomíním, že otci vymontovali LGSky a dali něco za 80Kč. Taky to reklamoval a vrátili mu jednu :cry: .
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Docent

Příspěvek od Docent »

Já se jim ani moc nedivím :oops: . Třeba tam, zblblí ze stálých reklam na Nově, chtěli dát tampón :twisted: ?
jakub

Příspěvek od jakub »

Ondras píše:Ta nálepka tam bohužel není, protože zůstala na mém airboxu. Když mluvíš o těch svíčkách, tak si ještě vzpomíním, že otci vymontovali LGSky a dali něco za 80Kč. Taky to reklamoval a vrátili mu jednu :cry: .
hele to mi pripomina, jak jsem koupil nove sterace - cela raminka, spokojen jak luxusne to stira, prijel jsem do servisu a pri vyzvedavani mi technik sdeluje, jak vymenil gumicku na jednom steraci, ze tam chybi nejaka brzdicka a ze by gumicka sjela ... ja ho moc nevnimal, protoze jsem v tu chvili mel temno pred ocima - co myslite, ze delal sterac, stiral jak pyca ...
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

milosh píše:Me tam jednou vyhodili sport svicky, takze to uz jsem se nasr*l !!!! :roll:
Ondras píše:Ta nálepka tam bohužel není, protože zůstala na mém airboxu. Když mluvíš o těch svíčkách, tak si ještě vzpomíním, že otci vymontovali LGSky a dali něco za 80Kč. Taky to reklamoval a vrátili mu jednu :cry: .
tak v Piešťanoch to funguje tak že keď tam priveziem auto pýtajú sa ma na všetko čo budú robiť a čči s tým súhlasím alebo či som si niečo aj náhodou predtým nemenil aby mi to nevymenili aj oni, a veci ktoré mi vymenia ako sú sviečky tak to mi dávajú naspäť v krabiočkách od sviečok ktoré mi tam nahodili.
jakub píše: hele to mi pripomina, jak jsem koupil nove sterace - cela raminka, spokojen jak luxusne to stira, prijel jsem do servisu a pri vyzvedavani mi technik sdeluje, jak vymenil gumicku na jednom steraci, ze tam chybi nejaka brzdicka a ze by gumicka sjela ... ja ho moc nevnimal, protoze jsem v tu chvili mel temno pred ocima - co myslite, ze delal sterac, stiral jak pyca ...
a nemalo by to byť tak že keď ti idú robiť na aute vec na ktorej ste sa nedohodli že ti najskôr zavolajú prípadne sa spýtajú ked si v servise a čakáš na opravu?? Mne sa v servise pýtali na toči mi majú vymeniť aj gumičky ktoré chránia tlmiče, že sú ešťe v dosť dobrom stave ale že ak chcem tak mi ich vymenia, bola to minimalna položka ale najskôr sa ma na to spýtali.

Pripadá mi to tak že chceli nazbierať nejaké tie minutky aby na tebe ešťe viac zarobili.
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Tak tak nie je authorizovany servis ako servis :oops: :? Su lepsie a aj horsie...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
jakub

Příspěvek od jakub »

eMKa Slovensko píše:
jakub píše: hele to mi pripomina, jak jsem koupil nove sterace - cela raminka ...
a nemalo by to byť tak že keď ti idú robiť na aute vec na ktorej ste sa nedohodli že ti najskôr ...

Pripadá mi to tak že chceli nazbierať nejaké tie minutky aby na tebe ešťe viac zarobili.
mno o tom ta story je ;), tuhle srackoidni hyperaktivitu jsem taky nepochopil ... popravde jsem se na to tenkrat uz vyprd, protoze jit sedet za vrazdu kvuli stiratku jsem povazoval za trosku prestreleny a od te doby durazne jak rikas ...
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no my menime jen to co je v predpisu nebo si zakaznik preje.kdyz neco najdu volame,nebo (kdyz to je malickost tak menime)ale vzdy nechavam vsecky veci na hromade kdyby je majitel chtel.do auta je nedavam kuli zaspineni.ovsem jednou sme meli takoveho buzeranta kteremu sme dali zpet i olejový filtr. :lol:
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

palikx píše:no my menime jen to co je v predpisu nebo si zakaznik preje.kdyz neco najdu volame,nebo (kdyz to je malickost tak menime)ale vzdy nechavam vsecky veci na hromade kdyby je majitel chtel.do auta je nedavam kuli zaspineni.ovsem jednou sme meli takoveho buzeranta kteremu sme dali zpet i olejový filtr. :lol:
No mne to mechanik taky vzdycky daval do auta a ja to nesnasim, uznavam, ze to nekdo chce videt, nebo i dokonce i odvezt, ale ja jsem mu pak rekl, ze jeste jednou a vysypu mu tam vsechen bordel z brouseni a nacpu mu do jeho auta papiry a pasky z lepeni, od te doby jsem v aute nemel ani krabicku od nove svicky :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

Jo ACH servis jsou svině a drahé, škoda, že autoglanc ztratil punc autorizovanosti: Šikovní zruční kluci s dobrými cenami :) V ACH řekli že za výměnu nadzvihátek chtějí 15 000 s vačkou (kterou jsem měřil a byla v pohodě) tak jsem je poslal do prd..e. Jedno zdvihátko 800 a norm. stojí 270 prostě k.r.vy :evil:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“