Jsi pravy nexiak?

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

milosh

Jsi pravy nexiak?

Příspěvek od milosh »

Ted s Ivanem po ICQ debatujem a shodli jsme se, kdo je nexiak srdcem i dusi, no jelikoz da best sraz byl podle me v Brne 2003, only nexia, tak kdo tam nebyl, jako by nezil. V te dobe byl nas club ale jeste v pocatcich, takze vas to omlouva, ale dost me stve, kdyz kazdy prislibi ucast na srazu a pak si hleda 100milionu vymluv, proc neprijet. Sraz je nekolikrat za rok, nyni uz jen tak 2x a to mi nerikejte, ze nemate cas si prave v ten den udelat volno ci si vzit dovcu... :roll:

Jako VIP cleny bych videl Me, Ivana, Maru z Hradce, ale taky Reznika, protoze jeho zajisteni po jidelni strance bylo vzdy bezkonkurencni, i kdyz v Brne nebyl. A uplne bych zapomel na Speedyho, protoze tolik zmen na svem aute nema urcite nikdo z vas :lol:

Pokud si ale myslite, ze mezi ty spravne nexiaky patrite, tak to dokazte ucasti na Slovenskem srazu jiz za 14 dni a taky ucastni na srazu v Praze koncem tohoto mesice ;)

Kdo nejel nexii, nevi, co to je auto :lol:

Copak ve vas nezustava krasna vzpominka na ty akce, kde jsme jako jedna rodina pokecali a nafotili tolik nexii pohromade? ;)

NEXIA PARTY II. - Brno 27.9.2003
Obrázek

No ale i ten uplne prvni, kde se nas melo sejit 20, ale nakonec jen 6 vcetne jednoho clena z Polska, to byl taky mazec, tenkrat poprve :lol:
https://www.nexiaclub.com/nexia-party-i ... rvni-sraz/

A tady mate vsechny nase srazy i s komentarem, kdyby nekdo nevedel, ze uz jsme se tolikrat sesli :!:
https://www.nexiaclub.com/kategorie/srazy/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

A jeste jedna pekna z toho brnenskyho sraziku :D

Obrázek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Mně se líbí, jak se Miloš uvedl na prvním místě a napsal Mě s velkým m :lol:

Je ale fakt, že srazy je to, na co se dá krásně vzpomínat a hlavně si pod anonymními jmény dokážete představit někoho konkrétního a jeho Nexii ;-)

Příští rok, letos se to už nestihne, bych byl na 100% pro sraz v centru ČR, aby mohli přijet Nexiáři z celé ČR a nevymlouvali se, že to mají daleko :?

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Jasne, takze v zase Milovicich :lol:
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Ivan píše:Příští rok, letos se to už nestihne, bych byl na 100% pro sraz v centru ČR, aby mohli přijet Nexiáři z celé ČR a nevymlouvali se, že to mají daleko :?
Síce nemám Nexiu, ale jedna pripomienka by bola. Prečo všetko plánujete iba pre ČR? Myslím že na tomto fóre je veľmi veľké zatsúpenie Slovákov a tí by chceli tiež prísť. Tým chcem povedať, že čím východnejšie, tým lepšie.
Ale inak súhlasím s Milošom.
Naposledy upravil(a) mipo dne ned zář 04, 2005 22:43, celkem upraveno 1 x.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Jak sem psal Ivanovi. pokusim se zařídit ten Kámen.
Blue Lanos

Re: Jsi pravy nexiak?

Příspěvek od Blue Lanos »

milosh píše:Ted s Ivanem po ICQ debatujem a shodli jsme se, kdo je nexiak srdcem i dusi, no jelikoz da best sraz byl podle me v Brne 2003, only nexia, tak kdo tam nebyl, jako by nezil. V te dobe byl nas club ale jeste v pocatcich, takze vas to omlouva, ale dost me stve, kdyz kazdy prislibi ucast na srazu a pak si hleda 100milionu vymluv, proc neprijet. Sraz je nekolikrat za rok, nyni uz jen tak 2x a to mi nerikejte, ze nemate cas si prave v ten den udelat volno ci si vzit dovcu... :roll:

Jako VIP cleny bych videl Me, Ivana, Maru z Hradce, ale taky Reznika, protoze jeho zajisteni po jidelni strance bylo vzdy bezkonkurencni, i kdyz v Brne nebyl. A uplne bych zapomel na Speedyho, protoze tolik zmen na svem aute nema urcite nikdo z vas :lol:

Pokud si ale myslite, ze mezi ty spravne nexiaky patrite, tak to dokazte ucasti na Slovenskem srazu jiz za 14 dni a taky ucastni na srazu v Praze koncem tohoto mesice ;)

Kdo nejel nexii, nevi, co to je auto :lol:

Copak ve vas nezustava krasna vzpominka na ty akce, kde jsme jako jedna rodina pokecali a nafotili tolik nexii pohromade? ;)

NEXIA PARTY II. - Brno 27.9.2003
http://www.nexiaclub.com/srazy/09_2003_ ... g00112.jpg

No ale i ten uplne prvni, kde se nas melo sejit 20, ale nakonec jen 6 vcetne jednoho clena z Polska, to byl taky mazec, tenkrat poprve :lol:

https://www.nexiaclub.com/nexia-party-i ... rvni-sraz/

A tady mate vsechny nase srazy i s komentarem, kdyby nekdo nevedel, ze uz jsme se tolikrat sesli :!:
https://www.nexiaclub.com/kategorie/srazy/
Krasne a dojemne napisane Mildo i slzu sem uronil :cry: :P :D
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jen mě mrzí, že bývalý člen Nexia Clubu - Jiřík - je pěknej hajzl a dodnes mi nezaplatil 150 Kč za pravé přední světlo, které jsem mu dal, když na brněnském srazu neubrzdil a narazil myslím že do Granka ze SR... :evil:

Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Jen mě mrzí, že bývalý člen Nexia Clubu - Jiřík - je pěknej hajzl a dodnes mi nezaplatil 150 Kč za pravé přední světlo, které jsem mu dal, když na brněnském srazu neubrzdil a narazil myslím že do Granka ze SR... :evil:
ten to podle me uz nekde prdnul do zdi, jezdil jako prase - mladej nevyskakanej kluk :lol:

Ivane, neres kazdou stokorunu :lol: :lol:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tady mi nešlo o tu stokorunu, ale o princip! A už to neřeším...

Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivane ja vim, Jirik byl bulik, uz stejne nexii nema, to uz by se ozval ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Má štěstí, že už se neozval, protože k té jeho rozbité Nexii bych mu rozbil i čumák :evil: Ale teďka zpět k tématu Pravý Nexiář (to Jiřík nebyl) :lol:

Nexia² project

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

No chlapci...

..kedze maam nexiu asi taq 3/4te roka...
taq neviem ci som ten "pravy"...

kedze je to moje druhe auto...
a viem ze "za ty penize lepsi nesezenu"...
( na moju Skodu 105 nedam dopustit...)
..ale aj taq neviem preco sa "koncentrujete" iba na CR..
...
podla mna by bol ideaalny zraz v Brne...alebo v Ziline...
..kedze to vyzeraa taq ze som do 19teho na dovolenke v Spanielsku...:(
..ale aj taq by som tam raad bol...

...toz ja niesom z tych co by moc chodili "na vselijake" zrazy...
..kedze niektore podla mna nestoja za to...

..ked uz, tak kvoli ludom, ktorych by som tam mohol stretnuuuut.. :arrow:
verusamira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od verusamira »

No ja si myslim,že bych se taky moch zařadit mezi pravé nexiaky.I kdyz sem ted na par srazíkách nebyl.Ale měl sem k tomu důvody.Každopadně na ten v Praze musim.Byla by to ostuda,když se to kona v mim městě. ;)
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Miloshi, citis sa ako pravy nexiak, ked neprides ani na jeden zraz na SK? Ked to dokaze TOPOL a ONDRAS, tak preco si neurobis ten vylet i ty? ;)
Alebo prides aspon an zraz co sa chysta teraz v okrobri v Brne?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory