Jsi pravy nexiak?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Jsi pravy nexiak?
Ted s Ivanem po ICQ debatujem a shodli jsme se, kdo je nexiak srdcem i dusi, no jelikoz da best sraz byl podle me v Brne 2003, only nexia, tak kdo tam nebyl, jako by nezil. V te dobe byl nas club ale jeste v pocatcich, takze vas to omlouva, ale dost me stve, kdyz kazdy prislibi ucast na srazu a pak si hleda 100milionu vymluv, proc neprijet. Sraz je nekolikrat za rok, nyni uz jen tak 2x a to mi nerikejte, ze nemate cas si prave v ten den udelat volno ci si vzit dovcu...
Jako VIP cleny bych videl Me, Ivana, Maru z Hradce, ale taky Reznika, protoze jeho zajisteni po jidelni strance bylo vzdy bezkonkurencni, i kdyz v Brne nebyl. A uplne bych zapomel na Speedyho, protoze tolik zmen na svem aute nema urcite nikdo z vas
Pokud si ale myslite, ze mezi ty spravne nexiaky patrite, tak to dokazte ucasti na Slovenskem srazu jiz za 14 dni a taky ucastni na srazu v Praze koncem tohoto mesice
Kdo nejel nexii, nevi, co to je auto
Copak ve vas nezustava krasna vzpominka na ty akce, kde jsme jako jedna rodina pokecali a nafotili tolik nexii pohromade?
NEXIA PARTY II. - Brno 27.9.2003
No ale i ten uplne prvni, kde se nas melo sejit 20, ale nakonec jen 6 vcetne jednoho clena z Polska, to byl taky mazec, tenkrat poprve
https://www.nexiaclub.com/nexia-party-i ... rvni-sraz/
A tady mate vsechny nase srazy i s komentarem, kdyby nekdo nevedel, ze uz jsme se tolikrat sesli
https://www.nexiaclub.com/kategorie/srazy/
Jako VIP cleny bych videl Me, Ivana, Maru z Hradce, ale taky Reznika, protoze jeho zajisteni po jidelni strance bylo vzdy bezkonkurencni, i kdyz v Brne nebyl. A uplne bych zapomel na Speedyho, protoze tolik zmen na svem aute nema urcite nikdo z vas
Pokud si ale myslite, ze mezi ty spravne nexiaky patrite, tak to dokazte ucasti na Slovenskem srazu jiz za 14 dni a taky ucastni na srazu v Praze koncem tohoto mesice
Copak ve vas nezustava krasna vzpominka na ty akce, kde jsme jako jedna rodina pokecali a nafotili tolik nexii pohromade?
No ale i ten uplne prvni, kde se nas melo sejit 20, ale nakonec jen 6 vcetne jednoho clena z Polska, to byl taky mazec, tenkrat poprve
A tady mate vsechny nase srazy i s komentarem, kdyby nekdo nevedel, ze uz jsme se tolikrat sesli
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
A jeste jedna pekna z toho brnenskyho sraziku
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mně se líbí, jak se Miloš uvedl na prvním místě a napsal Mě s velkým m
Je ale fakt, že srazy je to, na co se dá krásně vzpomínat a hlavně si pod anonymními jmény dokážete představit někoho konkrétního a jeho Nexii
Příští rok, letos se to už nestihne, bych byl na 100% pro sraz v centru ČR, aby mohli přijet Nexiáři z celé ČR a nevymlouvali se, že to mají daleko
Je ale fakt, že srazy je to, na co se dá krásně vzpomínat a hlavně si pod anonymními jmény dokážete představit někoho konkrétního a jeho Nexii
Příští rok, letos se to už nestihne, bych byl na 100% pro sraz v centru ČR, aby mohli přijet Nexiáři z celé ČR a nevymlouvali se, že to mají daleko
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Jasne, takze v zase Milovicich
Síce nemám Nexiu, ale jedna pripomienka by bola. Prečo všetko plánujete iba pre ČR? Myslím že na tomto fóre je veľmi veľké zatsúpenie Slovákov a tí by chceli tiež prísť. Tým chcem povedať, že čím východnejšie, tým lepšie.Ivan píše:Příští rok, letos se to už nestihne, bych byl na 100% pro sraz v centru ČR, aby mohli přijet Nexiáři z celé ČR a nevymlouvali se, že to mají daleko
Ale inak súhlasím s Milošom.
Naposledy upravil(a) mipo dne ned zář 04, 2005 22:43, celkem upraveno 1 x.
- Blue Lanos
Re: Jsi pravy nexiak?
Krasne a dojemne napisane Mildo i slzu sem uronilmilosh píše:Ted s Ivanem po ICQ debatujem a shodli jsme se, kdo je nexiak srdcem i dusi, no jelikoz da best sraz byl podle me v Brne 2003, only nexia, tak kdo tam nebyl, jako by nezil. V te dobe byl nas club ale jeste v pocatcich, takze vas to omlouva, ale dost me stve, kdyz kazdy prislibi ucast na srazu a pak si hleda 100milionu vymluv, proc neprijet. Sraz je nekolikrat za rok, nyni uz jen tak 2x a to mi nerikejte, ze nemate cas si prave v ten den udelat volno ci si vzit dovcu...
http://www.nexiaclub.com/srazy/09_2003_ ... g00112.jpg
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jen mě mrzí, že bývalý člen Nexia Clubu - Jiřík - je pěknej hajzl a dodnes mi nezaplatil 150 Kč za pravé přední světlo, které jsem mu dal, když na brněnském srazu neubrzdil a narazil myslím že do Granka ze SR...
Nexia² project
ten to podle me uz nekde prdnul do zdi, jezdil jako prase - mladej nevyskakanej klukIvan píše:Jen mě mrzí, že bývalý člen Nexia Clubu - Jiřík - je pěknej hajzl a dodnes mi nezaplatil 150 Kč za pravé přední světlo, které jsem mu dal, když na brněnském srazu neubrzdil a narazil myslím že do Granka ze SR...
Ivane, neres kazdou stokorunu
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tady mi nešlo o tu stokorunu, ale o princip! A už to neřeším...
Nexia² project
Ivane ja vim, Jirik byl bulik, uz stejne nexii nema, to uz by se ozval
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Má štěstí, že už se neozval, protože k té jeho rozbité Nexii bych mu rozbil i čumák Ale teďka zpět k tématu Pravý Nexiář (to Jiřík nebyl)
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No chlapci...
..kedze maam nexiu asi taq 3/4te roka...
taq neviem ci som ten "pravy"...
kedze je to moje druhe auto...
a viem ze "za ty penize lepsi nesezenu"...
( na moju Skodu 105 nedam dopustit...)
..ale aj taq neviem preco sa "koncentrujete" iba na CR..
...
podla mna by bol ideaalny zraz v Brne...alebo v Ziline...
..kedze to vyzeraa taq ze som do 19teho na dovolenke v Spanielsku...
..ale aj taq by som tam raad bol...
...toz ja niesom z tych co by moc chodili "na vselijake" zrazy...
..kedze niektore podla mna nestoja za to...
..ked uz, tak kvoli ludom, ktorych by som tam mohol stretnuuuut..
..kedze maam nexiu asi taq 3/4te roka...
taq neviem ci som ten "pravy"...
kedze je to moje druhe auto...
a viem ze "za ty penize lepsi nesezenu"...
( na moju Skodu 105 nedam dopustit...)
..ale aj taq neviem preco sa "koncentrujete" iba na CR..
...
podla mna by bol ideaalny zraz v Brne...alebo v Ziline...
..kedze to vyzeraa taq ze som do 19teho na dovolenke v Spanielsku...
..ale aj taq by som tam raad bol...
...toz ja niesom z tych co by moc chodili "na vselijake" zrazy...
..kedze niektore podla mna nestoja za to...
..ked uz, tak kvoli ludom, ktorych by som tam mohol stretnuuuut..
- verusamira
- Kontaktovat uživatele: