Moje nova radicka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Moje nova radicka
tak jsem si udelal radost a konecne po pul roce pridelal radicku. co na ni rikate?
Naposledy upravil(a) milosh dne pon dub 25, 2005 12:59, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Noo pekna... a barevne vyladena na miru tvemu autu...
BTW: prosimte...ten krouzek od razeni zpatecky se ti podarilo pouzit puvodni, nebo je to komplet nove??? (vypada jako puvodni..)
A jak jsi sundal tu puvodni hlavici fofrklády? uz je na to naka finta nebo jsi ji rozrizl?
BTW: prosimte...ten krouzek od razeni zpatecky se ti podarilo pouzit puvodni, nebo je to komplet nove??? (vypada jako puvodni..)
A jak jsi sundal tu puvodni hlavici fofrklády? uz je na to naka finta nebo jsi ji rozrizl?
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
postup na demontaz a nasazeni novy je tady, dle toho jsem to delal - https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-h ... a-manzetu/
rozrizl jsem ten "gumovej potah" a pod nim je ta plastova hlavice, tu jsem taky rozriznul a pak klestema a sroubovakem rozlomil. Pomahal mi kamos, protoze se ta svi*e docela krouti a kdyz to budes delat sam, je to dost pracny, ale da se..
Asi za 1,5H to bylo sundany i pridelany to novy - radicka a manzeta.
Jen jsem ten pojistnej krouzek na zpatecku musel uriznout - teda kousek, protoze by mi pak ta nova hlavice radicky vubec nesedela
rozrizl jsem ten "gumovej potah" a pod nim je ta plastova hlavice, tu jsem taky rozriznul a pak klestema a sroubovakem rozlomil. Pomahal mi kamos, protoze se ta svi*e docela krouti a kdyz to budes delat sam, je to dost pracny, ale da se..
Asi za 1,5H to bylo sundany i pridelany to novy - radicka a manzeta.
Jen jsem ten pojistnej krouzek na zpatecku musel uriznout - teda kousek, protoze by mi pak ta nova hlavice radicky vubec nesedela
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
na pytlik si davam pozor
no sice to je takovej brcal, ale me se libi a navic to nikdo nema
no sice to je takovej brcal, ale me se libi a navic to nikdo nema
- Blue Lanos
Peknucka Aj ten pytlik
BTW: milosh co ti stipli panel na rejdjo
BTW: milosh co ti stipli panel na rejdjo
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
radio jsem sem nechtel davat, precejen nevis, kdyz sem nakej zlodej kouka
Uvidime, na srazu svuj zeleny pytlik rad vsem predvedu
Uvidime, na srazu svuj zeleny pytlik rad vsem predvedu
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Také se mi neotevřel
---------------------------juroo píše:milosh mozes pls poslat link na tu demontaz, henten nefuguje, chcem to aj ja vymenit lebo ten tupon co to mal predomnou to nejak ponicil,ale este viac zhvizdana je rucna brzda
Mně se také neotevírá ten - link - pro montáž řadičky, jinak " Miloshi " je to
perfektní a líbivé. Zdraví " Vazoun "
-