Ty byly uřízli kuli pasování,ale teď už sou spátky...Franta P. píše:Vypadá to velmi dobře. ale lepší foto please.
a co ty plastové prahy uřízlé???
Jinak na sedan to bude problem dát a nebo na HB s 5 dveřma...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
OK OK, ale pomozem mame pozavarat hriby a pojdem prelestit puklicekaso píše:Radsej nic nevar A kup si poriadne kolesa]Rebro[ píše:Tak zavarime zadne dvere Ked sa zavaraju klucky, budeme riadni tuneri nie?kaso píše:My sme to uz Rebro prebrali Museli by sme upravit aj dvere
Já vim,já bych se z toho posral...Jel sem do tesca a někde sem ho strati...Kruger !!! píše:Ty svobíku a co ten odlomený držák na otvírání kufru ??? Nic proti, vypadá to supr, ale to ti to tam nějak hyzdí!!!
Zkus každý lepší vrakáč, určitě to tam mít budou, jinak u nás v Ostravě ti v Autoglancu objednají snad vše !!! Ale to máš Hóóódně z ruky, že ???S.v.o.b.i.k píše:Já vim,já bych se z toho posral...Jel sem do tesca a někde sem ho strati...Kruger !!! píše:Ty svobíku a co ten odlomený držák na otvírání kufru ??? Nic proti, vypadá to supr, ale to ti to tam nějak hyzdí!!!
Prosimvás nevíte někdo kde se dá koupit ta krytka na to osvětlení spz???Je to nutný...Dík moc....
Bohužel, stránky opravdu nemaj, oni kdysi byli autorizovaným servisem ale pak k nám přišlo ACH a licenci jim šlohlo (měli větší prostory), ale je fakt, že to byli a stále jsou machři na servis !!! Navíc skoro vždycky za hubičku bo tata se s nima zná ( V 95 si od nich kupoval auto )... No a s tím vrakáčem je to koukám všude stejné, ale vím o jednom vraku v servisu tak se tam tak kolem pátku zeptám kolik by za to chtěli ju ??? Ale je to stříbrný, tak by sis to musel stříknout (ale to je asi to nejmenší, že ???) Zatím čau !!S.v.o.b.i.k píše:Nemaj nějaký webový stránky???Jjjj,jenže u nás žádnej vrakáč není...Asi to zalaminuju a bude to...Pak jen obrousit a nastříkat a nikdo nic nepozná
milosh píše:No kara je to super, Ivane, mas konkurenci
Na ten zadek bych se vyprdnul a rovnou to zamracil jako to maj treba fabky nebo oktavky, decent ale peknej
Ivan píše:Vypadá to pěkně, Svobiku! Moc chválím!!!
Koukám, že ses vydal cestou stylingu, namísto tuningu, ale to nevadí. Už teďka jsi ozdobou Nexia clubu a konečně mám pořádnou konkurenci
Ala na sprintu bych si Tě stejně podal
Jinak to otvírání kufru nech svařit v plastservisu, nový nekupuj. A hlavně, pokud budeš vařit zadek, tak to nekupuj zbytečně.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |