Křídlo na sedana
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Křídlo na sedana
kdyby někdo potkal na Netu křídlo na kufr Cena - vzhled ,tak pošlete odkázek Dík Oskar Stále se nemohu rozhodnout jesli hliník,nebo klasiku-napište svojí zkušenost.
- Reklama
No ja mam klasiku...tusim dokonce original od vyrobce, protoze uz byl na novym aute...tudiz cenu ti nereknu...ale vypada asi takto:
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
pry pasuje spoiler i z Espera, par Polaku to tak ma.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
super
To se mi líbí,asi půjdu do něčeho takového.I když rozdíl mezi hliníkem a tímhle není zajímavý,v ceně.Hliník ne ,to bych ani neotevřel kufr.
Malá otázečka: jak tam vkládáte ty obrázky?
Díky!!!!!!!!!!!!!
Malá otázečka: jak tam vkládáte ty obrázky?
Díky!!!!!!!!!!!!!
Pokud chcete vlozit obrazek, musi byt nekde na internetu. Vlozite jej pomoci prikazu IMG vpravo nahore. Staci vlozit odkaz a pak ho cely oznacit a kliknout na IMG a pokud pote date NAHLED, uvidite jak bude vas prispevek vypadat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Oskare, jakou máš barvu auta? Hliníkové kříldo á la Fast and Furious sluší 1 autu z 1000!!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Blue Lanos
Ja by som tam to Alu kridlo nikdy nedal Je fakt, ze to pasuje len malo aftam U nas beha jedna a mozno aj viac nexii s kridlom podobnym tomu mojmu asi tiez od MS Design aj s 3 brzdovkou. Ja som za klasiku
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Pro Ivana
Auto mám červený a je pravda že v tom hliníku by to neslušelo,už jsem dělal fotomontáž a je z toho jasný ,že to bude klasika
Díky za názory Oskar
Díky za názory Oskar