Poskrabane sklo

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Granko

Poskrabane sklo

Příspěvek od Granko »

Podarilo sa mi poskrabat si stieracom sklo (asi sa mi tam dostalo cez zimu svinstvo) a kym som si poriadne neumyl auto, tak som len stieral a stieral. :? Teraz mam na vodicovom mieste pekny obluk :cry: . Je to velmi jemne poskrabane, ale asi tak 0.5 - 1 cm siroke a ked sa cez to pozeram na nieco tmave, tak je to vidiet. Pytal som sa vo vsetkych autosklach, ktore som nasiel a vsetci robia len dubky. Nejaky napad ako sa toho zbavit ? (lestidlo, zubna pasta....) :-?
Reklama

voyo
Kontaktovat uživatele:

sklo

Příspěvek od voyo »

kasli na to, ja mam cele sklo tak doskrabane, ze ked ho umyjem zvonka zvnutra aj dakym odmastovacom, tak tam stale vidim same ryhy a v noci ak ide oproti auto tak vidim take pekne obluciky :twisted: a to co hovoris som mal na zadnom okne, som stieral len polovicnougumou a polovicnym kovom ;) dal som novu gumu a ten cmuh trosku zmizol a uz ho neregistrujem.
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Granko

Příspěvek od Granko »

hmmm, kupil som si lestitko na lak karoserie, jelikoz som nikde nic na sklo nezohnal. skusim najprv niekde bokom, ci to este viac nedokaslem, ale mozno to aspon trocha pomoze. a ked nie, tak si aspon nalestim auto :-)
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Sežeň si od někoho kdo vyrábí amatérsky hvězdářské dalekohledy pemzu na leštění čoček. Tou to jde vyleštit. Špatně, ale jde.
Oskar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar »

Ještě když jsem měl Meďáka,stalo se mi to samé.Sklo bylo příliš drahé.Kamarád mi od někud dovezl folii kterou jsem nalepil na okno a po škrabancích nebylo ani stopy.Je to přibližně 4 roky zpět.Toho kamaráda se už nemohu zeptat není mezi námi.No snat to půjde někde zjistit.Vycházelo to asi na 40% z ceny nového okna
Oskar
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“