Zraz v TRENCINE - 26-27.8.2005
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
...
Naposledy upravil(a) mrk dne úte srp 30, 2005 12:52, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
a nasiel som aj foto:
http://kvetinka.webzdarma.cz/S010039.jpg
a zasa dalsie pocul som:
Na šprintoch... Vraj sa jej šľapka vzpriečila o plyn a neubrzdila... až v ľuďoch
a zasa dalsie pocul som:
Na šprintoch... Vraj sa jej šľapka vzpriečila o plyn a neubrzdila... až v ľuďoch
pozeram ze prave citame tie iste strankyeMKa Slovensko píše:a nasiel som aj foto:
a zasa dalsie pocul som:
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Blue Lanos
...tak ta je vhodna len na jednomrk píše:skor to tipujem na tu bloncku. ma aj slabsie ruky atd...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- ]Rebro[
No ako posledny som dorazil domov i ja.
Kedze pre poruchu motora som nemohol prist uz v piatok ale az v sobotu mal som moznost sa dobre pobavit na tvarach Firemana a Kasa, ktore sa mracili v po opicnom stave
Samozrejme mi ako dobri kamarati podrzali a tak som mal gde zaprakovat ako vidno tu
Teraz nasleduje prehliadka tych najvacsich sqostov na zraze.
Tu je Kasova Nexia a on ako sa z nej pokusa dostat
Tento lowrider patri Firemanovi
medzitym jedna perla z Detvy
A uz EMKACOM spominana seriofka
Rozbehli sme sa kuknut aj konkurenciu, ale nasli sme i spriaznene duse
a ALDAove auticko, ktore fskutocnosti vyzera lepsie nez na fotke
Objavil som i nieco do nasej zahradky
A pri merani audia s takouto ....
A pre porovnanie prinasam i starsiu verziu Nexie, taku jej prababku alebo pradedka s nazvom CHEVROLET IMPALA
K veceru boli fsetci spokojni, ale EMKA sa stal Vyvolený Sak kuknite na ten prekrasny znak na hrudi Hotovy hrdina
No este prinasam nocnu pohladnicu s dvomi terminatormi
A i ked to priamo k zrazu nepatrii, tak cestou domov sa objavil toto, ako utecha pre Lanosakov
K zaveru napisem, ze zraz ma trosku sklamal. Pripadalo mi to tam ako strasny chaos. Chybalo ozvucenie arealu, viac kosov, WCiek a i ked nerad, ale chybali mi tam i policajti, ktori by ozratych soferov skrotili. A ze sa stala ta nehoda... je to tragedia, dufam, ze to nebude znamenat koniec jedinej najvacsej slovenskej tuningshow a zranenym zelam skore uzdravenie
Kedze pre poruchu motora som nemohol prist uz v piatok ale az v sobotu mal som moznost sa dobre pobavit na tvarach Firemana a Kasa, ktore sa mracili v po opicnom stave
Samozrejme mi ako dobri kamarati podrzali a tak som mal gde zaprakovat ako vidno tu
Teraz nasleduje prehliadka tych najvacsich sqostov na zraze.
Tu je Kasova Nexia a on ako sa z nej pokusa dostat
Tento lowrider patri Firemanovi
medzitym jedna perla z Detvy
A uz EMKACOM spominana seriofka
Rozbehli sme sa kuknut aj konkurenciu, ale nasli sme i spriaznene duse
a ALDAove auticko, ktore fskutocnosti vyzera lepsie nez na fotke
Objavil som i nieco do nasej zahradky
A pri merani audia s takouto ....
A pre porovnanie prinasam i starsiu verziu Nexie, taku jej prababku alebo pradedka s nazvom CHEVROLET IMPALA
K veceru boli fsetci spokojni, ale EMKA sa stal Vyvolený Sak kuknite na ten prekrasny znak na hrudi Hotovy hrdina
No este prinasam nocnu pohladnicu s dvomi terminatormi
A i ked to priamo k zrazu nepatrii, tak cestou domov sa objavil toto, ako utecha pre Lanosakov
K zaveru napisem, ze zraz ma trosku sklamal. Pripadalo mi to tam ako strasny chaos. Chybalo ozvucenie arealu, viac kosov, WCiek a i ked nerad, ale chybali mi tam i policajti, ktori by ozratych soferov skrotili. A ze sa stala ta nehoda... je to tragedia, dufam, ze to nebude znamenat koniec jedinej najvacsej slovenskej tuningshow a zranenym zelam skore uzdravenie
Naposledy upravil(a) ]Rebro[ dne ned srp 28, 2005 15:57, celkem upraveno 1 x.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory